MARS AZ OROSZLÁNBA LÉP

Akaratunkat, vágyainkat sokkal jobban tudjuk érvényesíteni, mint a Rák Mars idején. Energikusabbak, életvidámabbak, optimistábbak lehetünk. Az Oroszlán egy domináns, uralkodó típus. Öntudatos, magabiztos, vágyai megvalósításában kitartó.


Mars az Oroszlánban: Sikerorientált, mindig és minden helyzetben győzni akar. Egocentrikus és becsvágyó, fontos számára környezete elismerése, hódolata. Fellépése határozott, királyi, méltóságos. Mivel tekintélyét győzelmei és sikerei révén tudja megőrizni, tart a kudarctól, a veszteségtől, kerüli a nyílt támadást, harcot. Büszkesége sérülékeny. Szexualitása lenyűgöző és energikus, társát kényezteti. Fiatal férfi képe: aranyifjú.
Bár a Mars is egy tüzes bolygó és az Oroszlán jegye is tüzes, a hagyomány szerint mégsincs különösebb méltósága itt a Marsnak, így inkább csak szeretne hódítani meg csillogni, de nincs rá nagyon képessége. Igy a Kos és SKorpió Ascendensű emberek energiaszintje most kicsit visszaeshet, de nem is baj, hiszen itt van a nyaralások ideje, inkább azzal foglalkozzanak, mint a munkával! 
Híres férfiak akiknek a Marsa az Oroszlánban van:
https://hu.pinterest.com/…/mars-a-jegyekben-…/oroszl%C3%A1n/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése