Hajóbaleset - - ESEMÉNYHOROSZKÓP

Hatvanöt éve nem volt olyan súlyos hajóbaleset Magyarországon, mint a Dunán szerda éjjel történt szerencsétlenség.  A Margit hídnál a Dunán május 29-én 21 óra 5 perckor a Hableány városnéző hajó és a Viking Sigyn szállodahajó ütközött.
,
Az esemény horoszkópjából  az látszik hogy a hajó, a  Jupiter (ASC ura) közeledő trigonban van a véggel (8-h-egyik ura Hold), és távolabbi közeledő oppozicióban a Nappal, amely a 8.h.másik ura.




Eseményképletnél általában az ASC maga az esemény. Azonkivül a 8..ura Hold rajta csücsül a dolgok végén az IC-n, ami ugye a képlet "mélye" is azaz "elsüllyedt", sőt uralmi csere is van a 8.-4.h. urai közt, ami még erősíti sajnos most rossz értelemben a két ház jelentését.

A 8.h. Viz jegyben kezdődik ez jelezheti magát a vizibalesetet, illetve hullámsírba süllyedést. A 8.h.ura és vége ház (4.h.) ura, Hold és Mars közt távolodó kvadrát látható, míg az 1-7.h.ura (Jupiter és Merkúr) közeledő oppozicióban = ütközés.

És ha a Jupiter az elsüllyedt hajó, akkor az retrográd, valószínüleg lassított, a Merkúr meg túl gyors, a Merkúr kb.2x-es sebességgel megy, nem tudott már fékezni,úgy ütközhettek.



3.h.inkább a közlekedési helyzet - ott egy Neptunusz, ködös vagy zavaros volt a helyzet. Sőt utána a hírek is azok voltak, hisz eleinte váltig állította mindenki, hogy a kis hajó fordult be szabálytalanul (!) a nagy elé, miközben utóbb kiderült videókról, hogy a kishajó teljesen szabályosan haladt és a nagyobb hajó kanyarodik mögé, majd megy neki valószinüleg figyelmetlenségből (uralmi Merkúr exilbe teszi a Jupitert - azaz száműzte a látóteréből, nem foglalkozott vele, hogy van-e előtte valaki).

Milyen érdekes, a Jupiternek mekúri terminusa van, azaz filigrán kisebb hajó, mig a Merkúrnak egy marsi terminusa van, azaz erőteljes "izmos" hajó - ezért tudta begyűrni (az egyiptomi terminusokat kell ilyenkor nézni!)
Bár a Lilly-féle terminusok is jók, mert a Jupiter szaturnusziban van, a kis hajó egy öreg rozoga 70 éves hajó volt, a Merkúr pedig vénuszi terminusban, szép új luxus szállodahajó.

A tömegkatasztrófát kompletten az 1.házas Szaturnusz-Plútó- Leszálló Holdcsomópont jelzi.

És Jupiter-Mars kontraantiscion is van - ez eleve olyan, minth a Mars a Jupiterrel együttállna, a Mars pedig itt a dolgok vége, plusz le is sújtja a Jupitert, a hajót.

Plusz, ami durva, hogy a Mars a Viking Sygin szállodahajó kapitányát is jelöli, akinek így  jelölője megegyezik a Hableány végzetének jelölőjével - elég egyértelmű sajnos, hogy igazából ő okozta a katasztrófát (mint utóbb kiderült, rádióznia kellett volna az előtte haladó kisebb hajónak, és emellett is elmulasztott még egy csomó dolgot, amit meg kellett volna tennie, pl. bejelenteni a balesetet stb.),

A koreai külügyminiszter és így a koreaiak - számomra - minősíthetetlen reagálását pedig a 9.h. mutatja, mint külföld. A 9.h.ura ugyanaz az uralmi Merkúr, amely sarokházas és átlagsebességéhez képest nagyon gyorsan megy. Mi következik ebből? Hogy az uralmi helyzet miatt csak a saját érdekeit nézi, nincs türelme a másik véleményéhez vagy helyzetéhez (nem hallottam róla, hogy a magyar áldozatokért részvétet nyilvánított volna), sebesen pörög, azonnali eredményt akar (1 nap alatt!), és kit hibáztat? Természetesen a Jupitert, amit exilbe tesz, azaz nemcsak a Hableány műszaki állapotát szólta le (amelynek egyébként nem volt szerepe a balesetben), hanem  minket magyarokat is nagyon érzéketlenül, mindenkit, kivéve a svájci hajót és annak kapitányát, aki igazán hibás volt - hiszen látjuk, a Merkúr "szimpatizál" (azaz megegyezik a jelölőjük) a Hableányt eltipró szállodahajóval, hiába "hagyta cserben" az a fuldokló utasokat.




***********

Nézzük most meg a feltételezett indulás időpontját is, hiszen a fenti már a katasztrófa képlete - de a kezdetben ott a vég is, szóval az indulásnak már kellett volna jeleznie, hogy valami baj lesz az úton.



Valószínüsitem, hogy 20 órakor indult, mert óránként mennek a sétahajók a Vigadótól, és akkor a Mars pont a 8.h.csúcsán van, a 4.h.viszont Halakban még, ura megegyezik a hajóéval a Jupiterrel, plusz jelzi a hullámsírt ugye a Vizes jegy miatt.

A Hold a 4.házban, Hold-Mars kvadrát, Hold-Szaturnusz kvadrát - gondolom a Holdat itt is lehet általában eseményjelőlnek venni, vagyis hogyan mennek a dolgok - hát két kártevő támadottságában nem jól!

Ekkor a hajó kapitánya a 10.h. a Merkúr nem törődik a hajóval, már menne a saját dolgára uralmi Merkúr, és siet is (2x-es sebességű a Merkúr), ejti a Jupitert a hajót, viszont közeledő szextilben van a 8.h.urával.

A környezet, a közlekedés veszélyes, ekkor a 3.h.ura a Szaturnusz Plútó és Leszálló Holcsomópont együttállásban, plusz ott a 3.házban az előbb említett Neptunusz.

Viszont ha úgy nézem, a Jupiter mint hajó, és a Hold mint eseményjelölő szabadakaratos jegyekben van, sőt a kapitány is, szóval mindkét részről némi odafigyeléssel lehet, hogy elkerülhető lett volna a baleset... :(














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése