FILMAJÁNLÓ

VÉGÁLLOMÁS: ESKÜVŐ

A Bika Vénusz időszakához egy esküvős film jutott az eszembe, igaz nem szokványos, de kifejezetten élvezetes lehet annak aki pl. szereti a színházat, mert ez egy abszurd kamaradarab két személyre. Keanu Reeves (Szűz) és Winona Ryder (Skorpió) jutalomjátéka.

A többi „szereplő” csupán háttér főhőseink végnélküli veszekedései mögött. A forgatókönyvíró fergeteges volt, mert tipikusan férfi szemszögből írta meg a szövegeket, de épp ezért irtó szórakoztatóak. Frank kiábrándult, cinikus, megrögzött agglegény (és undorító pasi időnként), Lindsay ellenben inkább csak belekényszerült ebbe a szerepbe, hogy kivédje a vénlányság fenyegető rémét, emellett ideggombóc és nyaggatósan ráakaszkodós nőci (mondjuk azt sosem értettem, mi a fenének kell elmenni egy exünk esküvőjére?! ki az aki ezzel kínozza magát???).
De a főhősnőnk tényleg az a típus,akit vagy megfojt a férfi rövidúton vagy beleszeret (csak hogy elhallgattassa). Az, hogy adott esetben alakulhatna-e így ki egy kapcsolat, számomra kérdéses, de a sziporkázó dumák miatt mindenképp érdemes megnézni.

További ismertető: Snitt.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése