FILMAJÁNLÓ

A Bika Uránuszhoz mi lenne szebb film, mint a gyönyörű édesbús szerelmes sci-fi mozi, az UTAZÓK, Chris Pratt-tel (Ikrek jegyű) és Jennifer Lawrence-szel (aki Oroszlán).

"Egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast."

Ez egy gyönyörű szerelmes film. És emellett még jó sci-fi is. Végre egy hiteles film, ahol hihetők a műszaki megoldások, jók az űrbeli mozgások és nem hágják át unos-untalan a fizika törvényeit.
A sztori maga egy amolyan „kék lagúna”-szerű történet, egy fiú és egy lány, akik „hajótöröttek” és egyedül kell felépíteniük a saját világukat (plusz mellesleg megmenteni több mint ötezer ember életét).
Csodás a látványvilág, az űrbeli képek, édesek a szereplők csetlés-botlásai, és hitelesek a reakcióik a szituációkra! Élvezet volt tényleg nézni… (na és Chris Pratt hátsója, izmai és borostája sok mindent megér!  ).A férfiak pedig Jennifer Lawrence bájaiban gyönyörködhetnek. 
Az egész sztori pedig a végével kitágítja a történet kereteit és univerzálissá teszi. Szóval ahol kell akciódús, ahol pedig kell megható, elgondolkodtató és nagyon szép filmet kapunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése