SZATURNUSZ EGYÜTTÁLLÁSBAN A PLÚTÓVAL A BAKBAN


Kinek érint ez az együttállás fontos pontot a képletében? Úgy értem bolygót vagy tengelyt? Mit jelenthet ez, nézzük:
A régi rend minden formáját ledöntjük, hogy helyet készítsünk az eljövendő újnak.
Ne riadjunk vissza a látványtól, erőinket inkább fektessük az új fejlődési pálya és átalakulás megvalósításába.
Konfliktusokba és hatalmi harcokba bonyolódhatunk. Szívósságunk és koncentráló képességünk fokozódik. Amennyiben változások kezdenek mutatkozni körülöttünk, ne álljunk túl hevesen ellent; ezekre minden bizonnyal szükség van és hosszabb távon kétségtelenül hasznunkra fognak válni.

Feltehetően ez itt a nadrágszíj meghúzásának vagy valamilyen pénzügyi természetű veszteségnek a jele.
Mivel ez kedvező időszak az önfejlesztésre és megújulásra, érdemes lenne ilyenkor metafizikai vagy okkult tárgyakkal foglalkoznunk. Alapvető változások időszakát éljük, és legjobb, ha hagyjuk megtörténni a dolgokat. Régi elképzelések, eszmék, kapcsolatok, netán javak maradhatnak el, hogy helyüket átadják egy új ciklusnak - mindez aggasztónak tűnhet, de lehetőséget nyújt a szellemi gyarapodásra és önmagunk fejlesztésére.
E tranzit alatt bekövetkezhet egy számunkra fontos személy halála (persze csak ha más jelek is mutatnk erre). Mindennesetre egy újabb fejlődési ciklus kezdődik. Fogadjuk így el és engedjük útjára.
Stresszes időszakká válhat, amikor a Plútó, amely minden régitől meg akar szabadulni a megújulás előkészítése végett, konfliktusba kerül a Szaturnusz megőrző törekvéseivel. A stressz egészségi problémákat okozhat. A megoldás természetesen az, hogy előre kell lépni és egyszerűen hagyni kell a régit lebomlani, felkarolva a változásokat, egy újabb fejlődési ciklus nyitányaként.
Tapasztaltatok-e már ezekből meg valamit az elmúlt időszakban? Mi az amit pozitivumként tudnátok ezekből megélni és mi az amit negatívumként?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése