Ma a Vénusz belép a Bikába

 Anyagi ügyeink fellendülhetnek, hiszen a Vénusz belép anyagias természetű saját jegyébe, a Bikába. Az időszak nemcsak az anyagi dolgainknak kedvező, hanem a várt nagy szerelmek megélésének ideje is lehet. A szexuális ösztönök felerősödése és az élet élvezete mellett ez a néhány nap sokat segíthet sorsunk elfogadásában, vagyis közelebb hozhat önmagunk szeretetéhez. Viszont lustálkodásra, feltöltődésre is remek idő lesz, a Bikában tartózkodó Vénusz amúgy sem a heves dolgok kedvelője, inkább a kényeztetésé.


Érzelmeink stabilabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak. Fontosabbá válik az anyagi, és érzelmi biztonság is. Művészi hajlamaink, érdeklődésünk előtérbe kerülhet. Az erotika, érzékiség is fontos szerepet kap az életünkben. Az elengedés nehezebbé válhat, sokkal jobban ragaszkodunk mindenhez, és mindenkihez. Birtoklási vágyunk is felerősödhet.


A Bika és a Mérleg Ascendensűeknek most jött el az ideje, ha nagy vagy fontos dolgokat akarnak csinálni, most megkapják hozzá a jókedvet és az energetikai támogatást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése