A mai GYEREKNAP alkalmából


Nézzük meg, hogyan vizsgáljuk a kérdőasztrológiában a gyerekkérdést?

Lesz-e gyerekem?

Régen akkor fordultak ilyen kérdéssel, a „várható-e a gyerek” kérdéssel az asztrológushoz, amikor már egy ideje nem jött a gyermekáldás egy párnál. Mit nézünk ilyenkor, mik a vizsgálandó jegyek? Egyrészt menjünk vissza egy kicsit az elejére gondolatban.
Vettük, hogy mik a termékeny jegyek, a nagyon termékeny jegyek: a vizes jegyek, egyszerű megjegyezni: Rák, Skorpió, Halak.

Mik a teljesen terméketlen jegyek? Az Ikrek, Oroszlán, Szűz.
És az összes többi az közepesen termékeny jegy.
Ez azért lesz fontos, mert ezt összesíteni kell. Megnézzük, hogy termékeny-e a pár, ott kezdjük a dolgot, mennyire termékenyek. Ahhoz először megnézzük az
·        ASC jegyét,
·        az ASC urát,
·        5. házcsúcs jegyét,
·        5. ház urát,
·        DESC jegyét,
·        DESC urát,
·        11. házcsúcs jegyét,
·        11. ház urát,
·        Holdat,
·        Jupitert (a gyermekek természetes jelölője).

Összegezve mikor vannak kedvező jelek a termékenységre? Arra, hogy lesz-e gyerek, nem az, amikor már a „terhes vagyok-e” az egy más kérdés, hanem ez a várható-e a gyerek, vagy lesz-e gyerekünk bizonyos időn belül. Ilyenkor kell ezeket megnézni, hogy mennyire van rá indíttatásuk fizikailag, hogy lehessen gyerekük. Az olyankor lehet, hogyha a termékeny jegyek vannak túlsúlyban.

Fogantatásnál mindig érdemes visszakérdezni, hogy van-e partner - ez egy nagyon fontos kérdés, mert kérdés, hogy kit kell nézni? Vagy rákérdezhetnek, hogy lesz-e gyerek, mire az asztrológus: végül is partnered van? Ja az még nincs hozzá, de... – Jó, akkor hagyjuk!
 Illetve mindig meg kell nézni, hogy van-e valami betegsége, panasza a Kérdezőnek, ezt meg is lehet kérdezni, de a képletből is érdemes megnézni. És ha az 5. és 6. ház csúcsa ugyanabban a jegyben van, akkor az mindenképpen nőgyógyászati panaszra utal. Férfiaknál pedig urológia, genitális betegségekre. Illetve a 6. házban van például a Mars, vagy annak van köze a Marshoz, akkor az lehet gyulladás. Általában, ha nem alapvető terméketlenség, akkor ilyenek szokták akadályozni a teherbeesést, vagy legalábbis panaszokat okozni, úgyhogy ezeket kell nézni.


Kedvező jelek a lehetséges gyermekáldásra:
·        Ha az 5. ház ura magas méltóságban áll.
·        Ha az 5. ház ura sarokházas, főleg az 1. házban áll, az is egy jel a termékenységre.
·        Ha a Kérdező közeledő, lehetőleg recepciós aspektusban van az 5. ház urával.
·        Jó jel az is, ha például a Jupiter jól áll. Mondjuk a Nyilasban állna, vagy a Rákban, az egy jó jel arra, hogy várható majd a gyerek.
·        Fontos, hogy a Kérdezőnek ne legyen köze a 6. házhoz.
·        És az 5. ház urának se legyen köze a 6. házhoz. Ne álljanak egymás házaiban, vagy ne kapcsolódjanak össze valamilyen fényszöggel, vagy recepcióval, stb., Mert ha ez a helyzet, akkor könnyen lehet, hogy valami egészségügyi panasz okozza, hogy nem tud teherbe esni. Ellenkező esetben azt jelenti, hogy tényleg termékeny az illető, könnyen megfogan, nincsen betegsége.
Mik a nem jó jelek a termékenységre?
·        Ha a terméketlen jegyek vannak túlsúlyban.
·        Ha az 5. ház ura romlik, vagy gyengül, vagy sújtott.
·        Ha nincsen recepciós fényszögben a Kérdező az 5. ház urával.
·        Rosszul áll a gyerekek szignifikátora, a Jupiter.
·        Ha a Kérdezőnek köze van a 6. házhoz, akkor valamilyen betegsége van.
·        Vagy az 5. ház urának van köze a 6. házhoz. Ez akkor is fennállhat, ha az 5. és a 6. ház ugyanabban a jegyben kezdődik. Ez kifejezetten nőgyógyászati problémákat szokott jelölni , mert az 5. ház a szex és gyerekszüléssel kapcsolatos ház, a 6. ház a betegség ház, az ezekkel a szervekkel kapcsolatos betegség ilyenkor felmerülhet.

Terhes vagyok-e?


Ezzel egy gondunk van, hogy ez az egyik olyan kérdés, amit mondtam már az elején a sportkérdéseken kívül, mármint a fogadásos kérdéseken kívül, ahol nem garantáljuk a majdnem 100 %-os találati arányt. Itt valamiért olyan 70 % körüli az átlag statisztikailag. Úgyhogy a konkrétan ilyen kérdésekre, hogy terhes vagyok-e, leginkább leküldi az ember, hogy vegyél egy tesztcsíkot és nézd meg, mert az biztosabb, mint a kérdő. De régen nem volt más, mint a kérdőasztrológia, akkor nem volt patika és nem volt tesztcsík ilyen szempontból, úgyhogy azért ezt is meg lehet persze nézni.
Néha még jobban is jelzi, mint a hivatalos orvostudomány. Nekem is volt olyan esetem, ahol valami jelződött, (pl.5. ház ura méltóságban, vagy Jupiter méltóságban), de aztán egy távolodó fényszög keresztülvágta ezt a jelzést. Nagy valószínűséggel a baba elment spontán vetéléssel kb.2 hetesen. Ebből aztán volt egy jó kis vita egy szülésznővel később, aki bőszen állította, hogy ennyi idősen még ki se lehet mutatni a magzatot, miről beszélek én? Nos, én nem értek hozzá, ám a képlet ezt mutatta!


Egy terhességet akarni kell valamilyen szinten, vagy legalább elfogadni, ezért oda egy recepció nélküli kvadrát az elég kevés. Magát a termékenységet is már eleve az jelzi, ha recepciós közeledő fényszög van az 5. ház urával. Ebben az egy esetben nem elég a sima fényszög sem, jó ha akarja, legalább a baba akarja a mamát, vagy a mama a babát, szóval valaki akarjon már valakit, mert egyébként nem nagyon megy a dolog, hiszen ez egy kényes dolog. Úgyhogy ha itt vannak kétségeink, akkor inkább azt mondjuk, hogy nincsen, de ezt nem lehet tényleg 100 %-ra megmondani sajnos.


Részlet "Kérdezd a csillagokat - bevezetés a kérdőasztrológiában" c. megjelent könyvemből További részletek és megrendelés: Könyveim




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése