#választás2022

 

Akkor egy aktuális kérdés a választásokról. Ki nyeri a választást ápr.3-án?

Segítségül általánosságban az ilyen kérdéseknél a 10.h. jelenti a kormánypártot, 4.h. az ellenzéket.

A képlet érvényes: az Óra ura és az Asc ura ugyanannak a bolygónak a triplicitásában vannak.

A kérdező itt kivételesen nem annyira fontos, mivel konkrétan nem drukkolt egyik pártnak sem.


Nézzük a jelölteket: a kormánypárt (10.h.) a Szaturnusz, az ellenzék (4.h.) a Nap.

A kormánypárt egy erős, uralmi és triplicitás szerinti Szaturnusz (160%-os) a Vízöntőben, sarokházban, ereje teljében és nem támadja semmi. Szilárd jegyben stabil és hosszútávú.

Az ellenzék pedig a Nap (4.h.uraként), mely peregrin, nincs méltósága a Halakban, és követő házban áll. Igaz ez a Nap az "ura után javul", mivel a Jupiter uralmában van, és a Jupiter jól áll, de még így sincs közelében sem a Szaturnusz erejének és mozgásterének. Ráadásul együtt áll a Neptunusszal, amely bizonyos illúziókra és aztán csalódásokra utal velük kapcsolatban és a köreikben is. A Halak egy Változó jegy, azaz az ellenzék több részből tevődik össze, több frakcióból, ráadásul labilis, bizonytalan vacilláló és határozatlan. Hol ezt mondják, hol azt.

A választók a 7.h. amely szintén egy uralmi, plusz arculat szerinti Jupiter követőházban. Vagyis eleve van egy 120%-os aránya, igaz abból a követőház miatt a fele lejön, szóval kb. 60% megy el szavazni.

Ami érdekes, hogy a választókat sem a kormánypárt, sem az ellenzék nem érdekli, hanem saját maguk (Jupiter saját jegyében) és a kormány pénze (11.h.). Ha a Holdat nézzük, mint a nép általános jelölőjét, az ugyanezeket a recepciókat mutatja, a Rákban saját magát élteti ill. a Jupitert egzaltálja.

A mindenkori államfő a Nap, amely az ellenzékhez hasonlatos, korántsem olyan magabiztos, mint amilyennek esetleg mutatja magát és neki is szép illúziói vannak.

Tulajdonképpen ennél többet nem is érdemes mondani erről a képletről, elég egyértelmű, hogy a peregin, méltóság nélküli Nap (ellenzék) ellenében nagy fölénnyel fog nyerni a kormánypárt (uralmi és triplicitás szerinti Szaturnusz).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése