Március hónap Tarot kártyája: a Halál

HALÁL

Új fejezet következik életedben

A lap számértéke : 13

Március változást és transzformációt hoz, halált és újjászületést. Minek kell meghalnia benned hogy egy újabb, sokkal fejlettebb verziód előbukkanhasson? 

Ahogy folytatod a fejlődést, gyorsan túlnősz magadon - de ez jó dolog! Ez a részed (a régi éned) már nem szolgál többé a nagyobb víziódat és késznek kell lenned hátrahagynod a múltat, de csak ha el is szándékozod engedni. Eljött az idő, hogy levesd a régi bőröd, elengedd a múltat és új létezésmódokat kreálj, amelyek sokkal inkább összhangban vannak veled, illet akivé igazán  válni akarsz. Bár ez nehéz lehet a Halál kártya megújitást és transzformációt ígér. Emlékezz, ha visszautasitod a szükséges lezárásokat, meg kell majd tapasztalnod a fájdalmat - fizikailag és érzelmileg is. De ha gyakorlod az új lehetőségek imaginációját és vizualizációját, engedélyt adsz magadnak és sokkal konstruktivabb minták megszületésének az életedben.


Kristály: citrin

A citrin örömet és bőséget hordoz a tökéletes kő, ami kiegyensúlyozza  hangulatokat és elősegíti a hála érzését. A citrint a torokcsakrával is összefüggésbe hozzák és így a kommunikációval és stimulálja az intelligenciát. Használd ezt az erőteljes követ hangulatjavítónak és a hála kifejezésére.



Rituálé: halál és újjászületés

Ez egy nagyon erős és intenzív meditáció - szóval végezd óvatosan és tudatosan.

Vedd ki a Halál gyertyáját a Tarot paklidból, és gyújts meg egy gyertyát. Meditáljon a halál és az átalakulás fogalmán.  Majd ha készen állsz, irányítsd befelé a figyelmedet, és kapcsolódj belső energiaforrásodhoz. Képzeld el, hogy ma van életed utolsó napja.  Megfosztottak múltadtól és identitásodtól, és már csak a tiszta energiaforrásod maradt hátra.  Még azt is elképzelheted, hogy meghalsz, beleolvadsz a földbe, elhalsz.  Ezután képzeld el, hogy újjászülsz és újrateremtődsz ebből a tiszta energiaforrásból. Tapasztald meg a béke és a mély igazság érzését, miközben teljesen belelépsz ebbe az átalakulásba.  Felfrissülsz és újjáéledsz.  És ha készen állsz, gyere vissza a szobába, és naplózd az élményeidet. 



Feladat 

Elindulás, lemerülés az alvilágba, visszahúzódás, valami összefoglalása. Elválás. Az Ego legyőzése. A határok feloldása. Mély átalakulás. 

Életérzés : Összefoglalás, kimerülés, béke és regeneráció utáni vágy. Az elindulás élménye. Elengedés, új dolgok születése


Pozitív értelmezés : Egy ciklus vége, az új korszak hirtelen bekövetkezése. Új lehetőség, új élet. A tél után bekövetkező tavasz. Átalakulás. Egy életforma vége-egy új kezdete.


Párkapcsolat/Kapcsolat : Kapcsolat vége, egy korszak lezárása. Jelezhet szakítást,
búcsúzást, hirtelen változásokat.


Egészség : A Halál lap nem jelent fizikálisan halált. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed,
hogy ideje lesz elengedni a tüneteket és a múlt lezárása és a megbocsájtás gyors
javulást eredményez.


Karrier/Anyagiak : Az eddigi feladatok, munkák végét jelzi a kártya, itt az ideje lezárni olyan tevékenységeket, amelyek már nem szolgálnak téged. Jelezheti még munkahely megszűnését, állás ill. az anyagi biztonság elvesztését. A jó hír az, hogy bármit elveszítünk, utána ott van mindig az újrakezdés lehetősége.
Szintén jó hír, ha anyagi problémákkal küzdöttél, akkor a halál lap szintén jelzi a problémás időszak végét és az új bőséggel teli időszak kezdetét.


Negatív értelmezés : Az újrakezdés akadályozása, lehetetlensége.


Szintézis : Ne félj attól, ami megváltoztathatatlan, ez csak átmenet az új
életformába. Most egy újabb esélyt kapsz, engedd el a régit, hogy meg tudd ragadni
a lehetőséget.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése