A Mars belép a Vízöntőbe


A Mars a Vízöntőben önfejű, függetlenségre vágyik, nem hétköznapi, nem átlagos célok felé törekszik. Egész különleges, extrém vágyai lehetnek. Forradalmár, újító, kreatív, néha meglehetősen kiszámíthatatlan. Gyakran magasabb szellemi, idealisztikus célok felé törekszik.


Változékony, nyughatatlan és öntörvényű, saját céljaiért küzd, a saját módszereivel. Bár szeretne érvényesülni és tartozni valakikhez, igazából nem tud azonosulni semmilyen közösséggel, független és zabolátlan, nem lehet korlátok közé szorítani. 

A kihívásoktól nem fél, legtöbb esetben kifejezetten keresi, vagy akár ő maga teremti őket. Legfőbb fegyvere a meglepetés, a gyors reakciók, a szokatlan módszerek. Szexualitásában is a különlegeset, szokatlant részesíti előnyben. Fiatal férfi képe: deviáns


Eseményeket hozhat: lázadás vezetése,  tekintéllyel szembeni elégedetlenség kifejezése, bátorság különbözni, közöny miatti düh.



A Vízöntőben levő Mars szex iránti hozzáállása gyakran ultramodern és kísérletezgető. Általában nagyon nyitottak és konvenciómentesek, de a viselkedésükben nincs különösebben erős szexuális ösztön. Gyakran, mint különlegességet vagy érdekességet tanulmányozzák csak a szexet. Ugyanakkor kiszámíthatatlanok is, a szexben általában meglehetősen kísérletezgetők és különösen az izgatja őket, ami szokatlan. 

Férfinél: extrém különleges szexet szereti, de inkább csak beszél róla, nem biztos, hogy csinálja is. Mindig mással szeret foglalkozni, mint az átlag. Szereti az exrtrém sportokat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése