Vénusz Vízöntőbe lép

 

A Vénusz belép a Vízöntőbe. Érzelmeink felszabadulnak. Nyitottabbak, felszabadultabbak, barátkozóbbak, kissé különcök is lehetünk. A szabadságvágyunk is felerősödhet.

A Bika és Mérleg Ascendensűek energiája eléggé minimumon van (mivel a Vénusz a Vízöntőben peregrin, nincs méltósága). Kicsit még pihenjenek rá az évkezdetre! 



A Vízöntőben a Vénusz a Szaturnusz és részben az Uránusz hatalma alá kerül. Azaz a vénuszi dolgok (szeretet, szerelem, szex, élet élvezete, szépségápolás, pénzügyek) szaturnikusak lehetnek egyrészt: kemények, merevek, szabályozottak, korlátozottak és gátoltak. Másrészt az uránikus hatás miatt hirtelen, váratlan dolgok történhetnek ezeken a területeken, kissé káoszos helyzetek is kialakulhatnak. Ezekre számítsunk!

Akinek Vízöntő Vénusza van, az természetszerűleg nagyon nyitott és konvenciómentes, nagyon szabad a hozzáállása a szerelemhez, gyűlöli a féltékenykedést. Nem is érti meg a féltékenykedést és ragaszkodik ahhoz, hogy mindkét nemből annyi barátja legyen, amennyit csak akar. A szerelemhez és szexhez fűződő viszonyára  a tárgyilagosság és a kísérletezőkedv jellemző. A Vízöntő nagyon higgadt jegy, nyoma sincs benne tomboló érzelmi kavalkádnak. Akinél a Vénusz a Vízöntőben van, az nem érzi jól magát az érzelmek hevességétől, szenved tőle. Ellenben nagyon liberális és a némiképp higgadt ember az eszményképe. 


Nőként: szabadelvű, szellemi síkon élő, férfias, különc, igazából nem izgatja a szex, csak ha extrém, a romantika mégannyira sem.

Ebből következik, hogy úgy lehet igazán közel kerülni hozzá, ha érdeklődők és nyitottak vagyunk minden iránt, de inkább barátként viselkedünk, mint szerelmesként. Mutassunk meg neki minél több furcsa, extrém, különleges helyet és dolgot, és tuti, hogy odalesz értünk.

Események szintjén hozhat ez az időszak egy váratlan szerelmi viszonyt egy baráttal, egy szokatlan szabadelvű szerelmet, rendhagyó, furcsa viszonyt, különélést pároknál vagy éppen  szeretők közti ésszerű megállapodásokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése