Újhold a Vízöntő jegyében

Vizöntő Újholdkor értékeljük át céljainkat, teremtő erőnk új kapukat nyithat. Ezen Újhold idején mindenképpen valami lendületeset és váratlant inditsunk útjára!

Ez az időszak tökéletes arra, hogy valami forradalmi és új technológiával kapcsolatos dolgot hozz létre, kísérletezz, adj okos ötleteket a társadalom számára is, ne csak magadra gondolj, kapcsolódj a közösséghez, akár valamilyen humanitárius munkán keresztül.

 Határozd meg szándékaid a jövőbeli közösségeddel, azokkal az emberekkel kapcsolatban, akikkel mostantól együtt szeretnél lenni.  Képzelj el egy sokkal szebb jövőt, a legjobb emberekkel körülvéve, akik segítenek megélni azt a valóságot, amelyet szeretnél.  

Makró szinten lehet, hogy bármi is történik a világban, az nem véletlen történik, hanem mert van egy kollektív leckénk, amelyre kell támaszkodnunk. Minden hónap egy nagyszerű hónap az újholdas kívánságok megfogalmazására és a szándékok feljegyzésére.


Különösen gondolj arra, hogy milyen kötelezettségeket vállalsz önmagaddal szemben.  Ha csapdába esettnek vagy blokkolva érzed magad, gondold át, miért és hogyan kerülheted meg azt, ami az utadba kerül.  

Újholdkor szánd rá az időt, és döntsd el, mit akarsz megtartani. és mitől akarsz megszabadulni. Vedd számba az otthonodban lévő dolgokat, a ruháidat, a testápolási termékeidet, sőt még a kamrában tárolt élelmiszereket is, majd dobj ki mindent, ami törött, javíthatatlan, elnyűtt, vagy már legalább egy éve nem használtad. Szortírozd őket zsákokba, aszerint, melyeket tudod elajándékozni, és melyek érettek meg a kidobásra.

Készíts digitális háttérképet az összes olyan képpel, amelyet szeretnél megélni.  Ez az Újhold igazi portál a jövőd számára;  ne veszítsd el a lehetőséget, hogy a legjobb magvakat elültesd az Univerzumban.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése