TAROT - Út a szerelemhez


Út a szerelemhez

Tökéletes kirakás Valentin nap alkalmából,  akár szingli vagy akár párban élsz. Rávilágíthat, hogyn teheted jobbá a kapcsoltodat, illetve, hogy állj a szerelemhez.




1.A probléma vagy a jelenlegi helyzet gyökere.

2. Hogyan szereted a párodat?

3. Ami elzárhat a szerelemtől.

4. Milyen hozzáállás segít szerelmet vonzani az életedbe?

5. Ami segít abban, hogy hosszú távon megőrizd az érzelmeket.



Nézzük a példakirakást:



1.A probléma vagy a jelenlegi helyzet gyökere: 

XX. Végítélet = Lehet h. a kérdező bűnösnek érzi magát vmiért, vagy úgy érzi mások ítélkeznek felette. Talán ideje átgondolnia , h. nem tévedett-e, vagy nem vállal túl sok felellősséget más boldogságáért?

2. Hogyan szereted a párodat: 

IV. Uralkodó = a kérdező szeretné irányítani a kapcsolatot, pedig ideje lenne kivenni az érzéseket a tűzvonalból és a tényekre alapozni a döntéseit.

3. Ami elzárhat a szerelemtől: 

Botok Lovagja = vagy túl türelmetlen a kérdező vagy forr a vére, túlfűtöttt szexuális vágyai miatt rossz típusú szeretőket vonz az életébe.

4. Milyen hozzáállás segít szerelmet vonzani az életedbe: 

Kardok 6 = ideje megszabadulnia a múlt problémáitól és félelmeitől, új utakra eveznie. A kártya azt javasolja, hogy kombinálja a különböző ötleteit és ismerje meg jobban a társát, hogy megtudja, mi mozgatja őt. Ha megosztják egymással az elképzeléseiket, akkor látni fogja a másik ember nézőpontját is. A Kardok 6-os azt jelenti, hogy a közös tudat és együttműködés bármely jelenlegi problémáját megoldja.

5 Ami segít abban, hogy hosszú távon megőrizd az érzelmeket: 

Kehely Királynő = el kell engednie a neheztelését vagy haragját és sokkal együttérzőbbnek kell lennie saját magával és másokkal szemben is. Ne vesse el a gyengéd tulajdonságokat: nagyobb öntudatossághoz és másokkal szembeni toleranciához segítik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése