Újhold a Rák jegyében

Újhold Víz jegyben - Elszigetelődés

Újhold napja van ma. A mikor a Hold összes fényét elveszíti egy Víz jegyben, az érzelmek kimutatása háttérbe szorul.  Bénító perióduson mész keresztül, ezalatt nem teszed próbára személyiséged legsérülékenyebb oldalait.  Itt az ideje, hogy öntudatosabb légy és függetlenedj mások elvárásaitól, aggodalmaitól.  

HOLD A RÁKBAN - Most kell visszavonnod minden érzelmet, mivel minden érzelmi közeledésre óvatosan és gyanakodva reagálsz 



Érdemes ma böjtnapot tartani, mert a szervezet méregtelenítési hajlandósága ilyenkor a legnagyobb. A mai nap alkalmas  az élet bármely terültén vett szelektálásra. Lelki terheidtől játszi könnyedséggel tudsz ma megválni, amennyiben szánsz erre egy kis időt. Nézd meg , hogy mit cipelsz még mindig amire hetek, hónapok, vagy esetelg már évek óta nincs szükséged. 
Érdemes víz-fókuszú imaginációs technikákat alkalmazni mivel a Rák jegyében lesz az Újhold. A mai napra időzített nyugtató fürdő jótékony hatású lehet. Használj illóolajat, gyógynövényt, esetleg fürdősót a fürdőd elkészítéséhez.


HOLDHÁZ - LOVAG (Rák 8°)

A kártyáról egy gyönyörű, hosszú szőke hajú nő néz ránk, aki egy szöke gyermeket ölel keblére.  A nő sisakot és zöld palástot visel, bal kezével pedig egy tőrt markol. Ruhája vörös, mely az életet és az életerőt jelképezi, a feje mögött pedig a Hold sötétvörös, vérszinű korongja látható .  





AMATHURA - KÖDÖS VAGY FELHŐS 

A hagyományok szerint, amikor a Hold ebben a házban tartózkodik, különösen kedvező időszak kezdődik a családok számára és a gyermekek dédelgetésére, akár idegen gyermekekről legyen is szó.  Ugyan akkor alkalmas periódus az olyan varázslatokra is, melynek valaki bebörtönzését célozták .




Hold és Plútó uralja


A Plútó átalakulást és mérhetetlen erőt jelez, mig s Hold jóságos és együttérző természete gondoskodó és védelmező .  Amikor ez a két bolygó a Víz elemű Rákban találkozik , a kicsinyét őrző anyaállat legyőzhetetlen védelmező erejét képviselik.  A Plútó elsöprő ereje megerősíti a gyengéd és érzelmes Holdat, aki a Rákban, mely a saját jegye, könnyen képes kifejezni természetét.  Ez a holdház azt fejezi ki, hogy amennyi ben elengedhetetlen - fogj fegyvert annak a védelmében, aki kevesbé tudja megvédeni magát.  Ebben az időszakban odaadóan gondját fogod viselni a szívedhez közelálló embereknek és ideáloknak.  Ez egy hősies holdház.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése