Vénusz az Ikrekben

Változékonyabbá válnak az érzelmi reakcióink. Könnyebben kötünk ismeretséget, de az Ikrekben a Merkúr uralkodik, azaz a józan ész, és nem pedig az érzelmek szimbóluma. Az Ikrekben tartózkodó Vénusz a Merkúr uralma alá kerül. Tehát a józan eszünk, a racionális gondolkodásunk fogja az érzelmeinket uralni. Az Ikrek Vénusz nem tartozik a legromantikusabb állások közé, és nem is a hűség mintaképe. Az Ikrek úgynevezett kettős jegy, az Ikrek Vénusz is egyszerre legalább kettőt tud szeretni vagy legalábbis hajlamos a vacillálásra.

A Bika és Mérleg Ascendensűek eddigi lendülete megtorpanhat, itt az ideje némi kis lazításnak, nyáreleji szünet kivételének.:)


Vénusz az Ikrekben születési képletben

 Könnyed érzelmei ritkán mélyülnek el, párkapcsolatában is játékos, kíváncsi, virgonc, de elsősorban intellektuális. A testiség nem kiemelten fontos számára, kreatív, komolytalan, inkább elméleti mintsem valódi fizikai kapcsolatokat rejt. Hajlamos a színészkedésre kapcsolataiban, szerepeket játszik, pörgős életstílusa és élénk intellektusa mégis vonzóvá teszik. Vágyik az anyagi biztonságra, de fontosabb neki a közvetítés, a kereskedés.  Fiatal nő szerepe: éles elméjű, frappáns.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése