Nyilas telihold

 Telihold napja van. A júniusi telihold neve: "epres telihold". Amennyiben lehet érdemes ma pihenőnapot tartani, mert ilyenkor az energiák kétszeres erővel hatnak mindkét irányba. A töltekezésre mindeképp szánj időt. Nyilas Teliholdkor gyakorta túlfeszitjük a húrt. Jobban tesszük, ha tudatosan visszahúzódunk, és kellő éberséggel figyeljük az eseményeket. Ne hagyjuk, hogy szenvedélyünk túlontúl magával ragadjon!

A szokásos telehold-meditációkon és légzőgyakorlatokon kívül jó hatással lehet rád egy olyan tánc, amely téged, a lelkedet testesíti meg. Olyan zenét válassz, ami közel áll hozzád. Általában ilyenre legmegfelelőbbek az instrumentális zenék. Jók lehetnek a csakrameditációkhoz írt zenék is, a chill out ill. a komolyzene is. Lehetőleg légy egyedül, vagy este végezd vagy besötétített szobába ahol 1 vagy 3 gyertyát égess. A legjobb a fehér vagy piros színű. Hangolódj rá a zenére és engedd h. a tested magától kezdjen mozogni, hagyd h. a légzésed vezesse a mozgásodat. Nem a koreográfia lényeg. Az is lehet h. a lábad az elején meg se moccan, csak a a felsőtested kezd ritmikus hullámzásba. Engedd h. magától mozogjon a tested. Ne erőltess semmit, ne akarj semmit. Hagyd h. a lelked megnyilvánuljon....

TŰZ TELIHOLD


Ez a fázis egy kreatív projekt sikeres lezárását szimbolizálja. Ez a stádium amelyre az egész világ hivatalos, hogy megcsodálja munkálkodásod végkimenetelét. Teljesítményedért elismernek vagy  a vágyott eredménnyel zársz egy feladatot. 

NYILAS:

Te vagy a kalandor, utazó vagy felfedező, aki végül elérte úticélját. Sikert könyvelhetsz el.

HOLDHÁZ (Nyilas 24°)

Két hasonszőrű férfi küzd, hogy elhajítsa a másikat. Lábukat és karukat összekulcsolják a harcban - egyik sem tudja legyűrni a másikat.  A vörös figura a Mars bolygót jelképezi, az arany pedig a Napot.  A távolban fekete dombok magasodnak .


ALBELDA = A SIVATAG

 Erről a holdházról hagyományosan úgy tartották , hogy ajánlott időszak a válás kezdeményezésére.  A hindu állatöv szerint a Hold ebben a házban a katonáknak , a vadászösztönöknek és a szexuális kicsapongásoknak kedvezett .  

A Nap és a Mars uralma alatt

A Mars és a Nap , mindketten a teremtő életenergia és a versenyszellem képviselői , a Nyilas tüzes jegyében harcolnak , előrevetítve saját akaratod és a hatalom összeütközését .  A Nap az erős, domináns apafigurát szimbolizálja, a Mars pedig az extrovertált, önfejű fiút.  Mindketten úgy gondolják , hogy teljesen igazuk van, és semmi pénzért sem fogja egyikük sem megadni magát.  Patthelyzetbe kerültek .  Jelenlegi helyzetedben csupán két lehetőséged maradt: feladni vagy felkészülni a harcban szerzett sérülésekre.  A fekete dombok az ismeretlen végkifejletet szimbolizálják.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése