Júniusi Tarot - a Mértékletesség

 

A Mértékletesség lapja arra hív, hogy egyensúlyt és harmóniát teremts az életedben. Nézd meg, hová fektettél energiát az elmúlt néhány hónapban, különösen, ha munkakapcsolatokról és öngondoskodásról van szó.  Hol fektettél be túl sokat vagy keveset, hol adtad túl vagy alul az időd és energiád. Ez összhangban van elképzeléseiddel és céljaiddal?  Bár úgy érezheted, hogy lehetetlen minden pillanatban tökéletes egyensúlyt teremteni.  Harmonizáld a tudatos döntések meghozatalát azzal kapcsolatban, hogy hová fekteted be időd és energiád, különféle szenvedélyeid, érdeklődési köröd és céljaid, hogy teljes légy. Érzékkel haladj előre!


Rituálé

Húzd ki a Mértékletesség kártyát kedvenc paklidból, és tedd a közeledbe vezetőként a rituálé alatt.  Egy papírlap közepén húzz egy vonalat.  A bal oldalon írd le életed összes olyan területét, amelyre a közelmúltban energiát fordítottál.  Ismerd el mindazokat a pozitív eredményeket, amelyeket tapasztalt annak eredményeként, hogy energiádat ezeknek a területeknek szentelted.  Majd a jobb oldalon írd fel az összes olyan területet, amelyet az utóbbi időben elhanyagoltál.  Vállald föl, hogy ebben a hónapban újra foglalkozol ezekkel a területekkel, és adj nekik egy kis szeretetet.


KRISTÁLY: Krizopráz

A krizopráz egy gyönyörű, gyengéd kő, amely megnyitja a szívet és felmelegíti a lelket.  A Vénusz kövének is nevezett krizopráz a boldogságot, a jó szerencsét és a bőséget szimbolizálja.  Engedd, hogy a krizopráz segítsen meglátni magadban az egyedülálló szépséget, és engedd, hogy valódi éned bátorsággal és kecsességgel tündököljön.

ASZTROLÓGIAI HATÁSOK 


június 18. |  Vénusz kvadrát Szaturnusz: A Szaturnusz hűvösséget hoz a romantikus Vénuszba.  Használd ezt az időt öngondoskodásra – különösen, ha alacsony az önbizalmad.  Ne olvass túl sokat a dolgokba;  helyette vegyél részt önreflexióban .  A pénzügyi stressz fokozhatja a szorongás érzését.  

június 21. |  Boldog Rák jegy szezont!  Gondoskodó, érzelmes, védelmező, romantikus, hűséges .  

június 22. |  A Vénusz az Ikrekben: Ezalatt a tranzit során a változatosság (és a szellemes visszalépés!) az élet fűszere. Lazulj , érezd jól magad és ne vedd olyan komolyan a szerelmet. Légy kész a másokkal való könnyed kommunikációra, a mentális szintű kötődésre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése