A Nap a Bikába lépett


Nyugodtabbak, türelmesebbek lehetünk a heves Kos után. A Bika türelmes, nyugodt, de nagyon konok, makacs is tud lenni, és nagyon nehezen enged el. 

A Bikának fontos a biztonság, nehezen változtat a régi megszokott dolgokon. Gyakorlatias, racionális. Sokáig tűr, türelmes, de ha egyszer kijön a sodrából, akkor olyan, mint a megvadult bika.

A rohanó Kos után a megpihenés, a nyugalom, a derűs szemlélődés időszaka. A tavasz közepe, a virágba-szerelembe boruló természet hónapja. Minden, amit elindítottunk, amibe belevágtunk most rögzítésre vár. A bőséges és a szépséges és a földi-hétköznapi örömök ideje.

Sajnos az Oroszlán Ascendensűek akiknek a Kosban egzaltált volt a születési uralkodójuk a Nap, most jó kis energetikai zuhanást élhetnek meg, mivel a Bikában peregrin, azaz nincs méltósága a Napnak. Most jöhet ki rajtuk teljes erővel a tavaszi fáradtság, ha lehet ekkorra időzítsenek legalább egy pár napos "tavaszi szünetet" maguknak.



Nap a Bikában születési képletben

 Számára a birtoklás jelenti a biztonságot, szereti gyűjtögetni, felhalmozni javait. Energiáját a testi örömökből, élvezetekből, és javai gyarapításából nyeri. Élvezi az életet, a gazdagságot, az anyagi javakat. Környezetét is szereti gazdaggá tenni, ez sikert jelent számára. Férfiképe a joviális, kedélyes gazda vagy bankár, a stabil hátteret nyújtó vagy birtokló apa. Főnöki szerepben nem elég rugalmas, túl lassú és makacs, hajlamos a túlzott anyagiasságra. 


Mi kerüljön a Bikák tatyójába?

Megbízhatóság: Érezd a Föld bőségét, ha olyan gabonákat eszel, mint a zab és az árpa.




Földi örömök: süss epres rebarbarás pitét vagy bármilyen más gyümölcsös finomságot.




Vénusz szépsége: díszíts és meríts ihletet  a természetes anyagokból.





Lassúság és stabilitás : viselj smaragdot, hogy növeld a türelemre való képességedet




Szerelem bevonzására: rózsakvarc és százszorszépek




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése