Április hónap Tarot kártyája: a Remete


Ebben a hónapban úgy érezheted, hogy elhívatást kapsz, hogy visszavonulj a mindennapi élettől és elindulj egy spirituális utazásra, mivel a Remete arra hív, hogy mély tudatosságot vigyél az életedbe.  Merítsd belülről az energiát, és találd meg a válaszokat, amiket keresel, a lelked mélyén.  Hamarosan ráébredsz, hogy a legmélyebb igazságérzeted benned rejlik, és nem a külvilág elterelésében.  


Április a tökéletes alkalom egy hétvégi elvonulásra vagy szent zarándoklatra, bármire, ahol átgondolhatod motivációidat, személyes értékeidet és elveidet, és közelebb kerülhetsz hiteles énedhez.  Ha életed sarkalatos ponthoz érkezett, és új irányt fontolgatsz, használd a meditációt és az önvizsgálatot, hogy újraértékeld személyes céljaid, és változtass az  általános irányvonalon. 

Itt az idő  a spirituálishoz és az önfejlesztéshez.  Ez a tökéletes alkalom arra, hogy újra kapcsolatba lépj kedvenc Tarot pakliddal, vagy tölts egy kis időt a naplóírással vagy a meditációval. 



RITUÁLÉ: SPIRITUÁLIS VISSZAVONULÁS

Válassz egy napot (vagy hétvégét, hetet vagy akár hónapot), ahol kivonulhatsz a mindennapokból, és átélheted a magány és a gondolkodás időszakát.  Szakadj le a technológiáról, indulj kirándulni, utazz egy távoli helyre, foglalj le egy AirBnB-t, vagy akár ütemezz be egy otthoni tartózkodást - lényeg, hogy olyan helyet keress. ahol nem zavarnak, és ahol hosszabb időt tölthetsz egyedül.  Vidd magaddal a naplódat, a Tarot- és az orákulumkártyáidat, és tölts időt azzal, hogy egyszerűen elmélkedj magadról, reflektálj az életedre és arra, amit az út során tanultál.  Tiszteld a belső csended, és kapcsolódj újra belső vezető fényedhez, hogy megmutassa az előrevezető utat.


KRISTÁLY: KARNEOL 


A karneol stabilizáló kő, motivációt és alapozót ad.  A karneol kiegyensúlyozza a gyökércsakrát, és elősegíti a bátorságot és a bölcs döntéshozatalt.  Engedd, hogy a karneol vezessen abban, hogy bízz magadban, hogy a számodra legjobb döntést hozd meg, és győzz le minden korlátozó hiedelmet, amely megtorpanthat.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése