Vénusz a Halakba lép

Érzelmeink sokkal elmélyültebbek, változékonyabbak lesznek. Érzékenyebbek, romantikusabbak lehetünk a Halak Vénusznál. Viszont a Vénusz egzaltált méltóságú a Halakban, így minden vénuszi dolog, mint szerelem, szépségipar, művészetek, pénzügyek stb.most hatalmas löketet kapnak. Ha ilyesmivel foglalkozunk, most hajtsunk rá!

Tavaszi ruhatár frissítést, szépészeti beavatkozásokat, kozmetikust, fodrászkodást, manikűrt most érdemes csináltatni. Ismerkedés, randizás, bulizás, művészeti tanulmányok ill. projektek most gőzerővel és nagyon sikeresen tudnak működni.


Plusz a Bika és Mérleg Ascendensűek most kiugróan jól érezhetik magukat egy ideig, úgyhogy fontos dolgaikat a mostani időszakra időzítsék!

Vénusz a Halakban születési képletben 

Szerelmi téren is mélyen intuitív és odaadó. Gyakran kerget illúziókat, álmokat, a realitások talaján nem mozog otthonosan. Spirituális, titkokkal teli személyisége, kedves és odaadó szeretete vonzóvá teszik a másik nem számára. Szexuális téren ösztönösen ráérez partnere szükségleteire, képes eggyé válni a másikkal. Az anyagi világ nem igazán érdekli, a pénz kifolyik a kezei közül. Fiatal nő képe: sellő.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése