Telihold a Mérleg jegyében

Telihold napja van ma, lehetőség szerint tedd magad szabaddá. Telihold idején az energia kétszeres erővel áramlik. Feszültebbek vagyunk, a test is érzékenyebb, illetve a sebek is jobban véreznek, mint egy átlagos napon. Az sem véletlen, hogy sok szülés ilyenkor indul meg. Lévén, hogy a bevitt kalóriák ma kétszeresen hatnak, javasolt böjtnapot tartani.


Végezz ma Hold-meditációt, ha töltődni szeretnél:


Helyezkedj el kényelmesen, ülő vagy fekvő helyzetben, lehetőség szerint egyenes gerinccel és hunyd le a szemed. Engedd, hogy a légzésed lelassuljon. Most képzeld el, hogy tó partján fekszel fűben. Kellemes tavaszi este van, a hőmérséklet éppen megfelelő. A hold feletted jár, ragyogóan fénylik. Az ég teljesen tiszta, sehol egy felhő. Most képzeld el, hogy csatorna nyílik a Hold és a tested között. Lásd, ahogy a ragyogó fény lejön hozzád és szétáramlik a testedben. Érezd, ahogy tölt. Maradj ebben az állapotban, amíg csak jólesik, majd engedd el a csatorna képzetét. Vezesd újra a figyelmedet a légzésedre, majd mondd ki magadban: köszönöm az energiát, most elengedem ezt a gyakorlatot. Ezek után nyisd ki elöször résnyire, majd fokozatosan teljesen a szemedet.



TELIHOLD LEVEGŐ JEGYBEN

 Ahogyan a Hold egyenesen szembekerül a Nappal, kiegészül és teljes fénykoronggá alakul. Ez a holdfázis azon terveid sikerét, megvalósítását vagy vágyott eredményének elérését jelzi, melyeken eddig  dolgoztál. Ez a periódus gyakran egy partnerség felvirágzását jelenti. Amikor a Hold ebben a csillagjegyben van, valószínűleg kedvező megítélésben részesülsz és a téged körülvevők maradéktalan támogatását élvezheted.


17.Holdház: KARD (Mérleg 27°)


ARCHIL - A SKORPIÓ KORONÁJA 

A hagyomány szerint ez a holdház megfordítja a rossz szerencsét, tartóssá teszi a szerelmet és megerősíti az épületeket. A kínaiaknál ez a ház a „sárkány farka", és úgy hitték, hogy arra figyelmezteti az embereket, hogy életük folyamán mindig legyenek résen egy lehetséges becsületsértés fenyegetettségével szemben. 


Plútó-Merkúr kombináció

Az erőteljes Plútó a saját Skorpió jegyében a könnyed Merkúrt szélsőséges szellemi tevékenységre serkenti. Ez a ház csillapíthatatlan vágyat jelez egy jó ügyért való cselekvésre vagy egy keresztes hadjárat indítására. Ez a hold állás mely igazságot követel. Az erőteljes Plútó  befolyása a múlt sérelmeinek megbosszulását vetíti előre. ennek hatására valami igazságtalanságot tapasztalsz és lépned kell, hogy helyrehozd a dolgokat. A kártyán ábrázolt kígyónyelvek indulatos beszélgetéseket jeleznek, így elképzelhető, hogy heves viták várhatóak a szóban forgó üggyel kapcsolatban.


Hold a Mérlegben születési képletben

 


Harmóniára és békére törekszik párkapcsolataiban, családjában is, ennek érdekében együttműködő, alkalmazkodó és diplomatikus. Szüksége van a folyamatos visszajelzésekre, mindig meg akar felelni, a konfliktusok elkerülése érdekében megalkuvásra is hajlandó. Bizonytalan, kooperatív, érzelmi biztonságra törekszik. Gyerekként gyámoltalan, kreatív, nőképe kedves, simulékony, anyaszerepben gyenge és bizonytalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése