Újhold a Bakban

Újhold van ma, az idei évben először. Egyben szuperhold is. Szuperholdnak nevezi a köznyelv, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb. A kifejezést egy Richard Nolle nevű asztrológus találta ki 1979-ben.


Bak Újholdkor kitartásunk és szilárdságunk óriási, mert ha elhatározunk valamit, akkor annak valóban érdemes nekifogni, mert minden megvalósítható ezen Újholdkor!

Ezek a napok a legalkalmasabbak arra, hogy szelektálj az életedben. Ezt mindenre értjük. Talán megfigyelted már, hogy néha nehezebben válsz meg, néha azonban egészen könnyedén a dolgoktól. Nos, a mai napon valószínüleg menni fog: nézz végig az otthonodon és pásztázd végig a bensődet is. Mi az amit már régóta cipelsz? Mi az amire már nincs szükséged? Lomtalaníts, a mai nap segíti az elengedést. Ilyenkor könnyebben válunk meg egy rossz szokásunktól éppúgy mint egy régi ruhadarabtól. Tél közepe van, nézz bele a szekrényedbe, h. mennyi olyan holmid van, ami még nem is volt rajtad. Ami nem kell, azt engedd el!

Tökéletes időszak, hogy szuper erőteljes újholdi szándékokkal miközen belépünk a emberiség kollektív tudatosságába, amely ugyanaz az egész világon. Az újholdat követő hét pedig alkalmat ad arra, hogy nekivágjunk a tervezgetésnek, álmoknak és elképzeléseknek arról, hogy milyen legyen 2022 nekünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése