KÍNAI ASZTRÓ - YIN FÉM BIVALY HÓNAPJA

A kínaiak szerint ez a hónap (jan. 5 - febr.3.) a Bivaly hónapja, átmeneti hónap. Nagyon jó időszak most azoknak, akik a Patkány, Kígyó és Kakas évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Kecske szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.


A Bivaly hónapja alapvetően Föld elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Föld  eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, bizalmas kapcsolatokat teremthetnek egymással, de külön még jót tesz a Fém elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Tűz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fa eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :)) a Víz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

A hónap hatásait legerősebben azok érezhetik akiknek a képletében megtalálható:  a Yin Fém, Yin Fa, Ló, Kecske, Bivaly, Sárkány, Kutya.

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Kalkulátor

Elgondolkodtató hónap  előtt állunk, amikor egyre szembetűnőbbé válik, hogy mennyi mindenben mások elismerése mozgat. Érzelmi téren olyan mérföldkőhöz érkezünk, ahol több választási lehetőség  adódik. fel kell ismernünk, hogy  pontosan azok a dolgok térnek vissza hozzánk, amiket korábbi kapcsolatainkban mi is elkövettünk, csak épp fordított szereposztásban. Lelki gyógyulásunkhoz ezért vegyünk igénybe alternatív módszereket is, ezzel felgyorsíthatjuk a pozitív folyamatokat.

Munka és hivatás területén a jelenlegi energiák  rajtunk túlmutató célok  megvalósulását szolgálják, és valószinüleg érezzük is, hogy mi a szerepünk ebben a "nagy tervben". Ha sikerül nézőpontot áltanunk, a saját ügyeink megoldása sem várat sokáig magára.



 Yin Fém, az ékszer


A Yin Fém által jelzett időszakok alatt késztetést érezhetünk arra, hogy valamit adjunk a külvilágnak, hogy felfigyeljenek és elismerjenek minket életünk bizonyos területein.

Ilyenkor kicsit szentimentálisabban is látjuk az életet. A megerősítések fontosabbá válnak, és gyakran fordul az érdeklődés filozófiai, vagy művészeti témák irányába.

Alacsony szinten megjelenhetnek belső konfliktusok, vagy frusztráció, amiért nem vesznek eléggé észre, nem értékelik a teljesítményt, nem ismerik el a  szakértelmet, stb.

Magas szinten élve a tranzitot, ilyenkor magabiztosabbá válunk, jobban képviseljük az érdekeinket és könnyebben kilépünk olyan méltatlan, vagy megalázó helyzetekből is, melyet esetleg korábban kevésbé érzékeltünk. Szakmai értelemben megnő a belső igény az előlépésre, és ezekben az időszakokban belső kisugárzásunknak köszönhetően ezt könnyebben el is tudjuk érni.



Mit tegyél? Állj ki az igazadért, harcolj keményen a céljaidért. Mondd ki bátran, amit gondolsz, de az ne legyen sértő! Köss üzleteket, használd a pénzed, anyagi javaidat!

Mit ne tegyél?  Ne bonyolódj vitahelyzetekbe, ne próbálj ki extrém sportokat, ne vállalj túlzott kockázatokat.

A hónap színe: fehér, ezüstaranybronz


Ezen hónap energetikája jó a Víz és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!) korlátozó hatású a Föld elem embereknek, és kifejezetten rosszat tesz a Fa eleműeknek. A Tűz eleműeknek kihívásokat hozhat, de ezek által meg is erősödnek.

Az adott nap eleme ill. a saját születési napod eleme kiszámítható itt:

Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése