Mars a Bakba lép (márc.2-ig)

 

A Bak Mars kitartó, céltudatos, megbízható, türelmes, fegyelmezett. Szívósan küzd a céljaiért, sose adja fel. Olykor túl merev, konok, kíméletlen tud lenni. A Bak Mars komoly erőket mozgat meg a karrierje, egzisztenciája érdekében.



A Mars ebben a jegyben erejének teljében lesz (egzaltált), stabil, kitartó, mondhatnánk rámenős magatartásra sarkall. Nincs akadály előtte, talán túlságosan is a saját érdekeit képviseli. A kitűzött céljait minden körülmények közt megvalósítja.  Cselekvőképes, aktív, domináns és bátor lesz az ember.

Hatalmas célokat tűz ki maga elé, és félelmetes akaraterővel küzd értük. Betartja a szabályokat, sohasem folyamodik tisztességtelen eszközökhöz a harcban, kizárólag vasakarata, elszántsága és kitartása a fegyverei, de ha nem vigyáz, könnyen túlhajthatja magát a felfokozott teljesítmény érdekében. Rugalmatlan, ritkán és nehezen tér el bevált módszereitől, fegyvereitől. Szexualitása gátolt, céltudatos, gyakran rideg. Fiatal férfi képe: törtető.

Mindamellett, hogy a világ gazdasági életében ez akár egy szikrát is jelölhet, a földies jegyek (Bika, Szűz, Bak) szülöttei extra energiához jutnak. Hatására kézzelfogható csodákra lehetnek és lesznek is képesek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése