A Nap belép a Vízöntõbe.

 
A zárkózott Bak után egy nyitottabb időszak következik. Fontosabbá válnak az olyan fogalmak, mint pl. az emberek iránt érzett szeretet, a barátság, segítőkészség, szabadság, kreativitás. Az egó, a karrier itt a Vízöntőben háttérbe szorul.

Azt se felejtsük, hogy ebben a jegyben a Nap exilben, száműzetésben van. Ezért van ilyenkor általában a leghidegebb az északi féltekén (ellenpontja a Nap az oroszlánban, ami nagyjából augusztusnak felel meg). Vagyis pl. az Ascendensűeknek most van az év egyik mélypontja energetikailag, próbáljanak lazítani, többet pihenni, lassan felkészülni a Kos jegyének intenzitására majd márciusban.


Nap a Vízöntőben: Függetlensége és szabadságvágya uralja életét, nem tűri a korlátokat, szabályokat, különleges, már-már különc. Nyughatatlan, energiáit a folyamatos újításokból, megújulásból, illetve a közösségből nyeri. Eredeti, szokatlan elképzelései sokszor a zsenialitáshoz közelítenek, de gyakran következetlen. Nem való neki a főnöki szerep, nem képes sem betartani, sem betartatni a szabályokat. Férfiképe a független, szabad, briliáns elméjű zseni, apaképe demokratikus, gyermekeit egyenrangú partnerként kezelő, szabadelvű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése