Vénusz átlép az Oroszlánba (júl.22-ig)

 

Az érzelmek hevesebbé, tüzesebbé, felszabadultabbá válnak. Az Oroszlán Vénusz melegszívű, nagyvonalú, nagyon tudja élvezni az életet. Életvidám, büszke, öntudatos, melegszívű, kedves. Kényeztetni, csodálni kell.

Minden ami csillogással, divattal, szórakozással kapcsolatos nagyobb hangsúlyt kap a következő hetekben. Több helyen már akár júniusban is kiadják a szabadságot, ami ezzel a hatással együtt kirándulásokhoz, üdüléshez, sütkérezéshez megfelelő. Azért jó, ha közben előrelátók is vagyunk, hogy a lelkesedésben, ne nyújtózkodjunk tovább a takarónknál.

A Vénusz vizes elemű bolygó, az Oroszlán tüzes elemű jegy. Igy alapvetően sem nagyon férnek össze, a Víz és Tűz találkozásából max. gőz keletkezik. ezért az oroszlán Vénusznak is nagyobb a füstje, mint a lángja, inkább a látszatra megy, mint  valódi szépségre vagy kedvességre.

A Bika és Mérleg Ascendensűek, akiknek a Vénusz a születési uralkodójuk, most a Rák jegye után energiavesztést tapasztalhatnak általánosságban. Igy érdemes már most nyaralni menniük, amennyiben megtehetik.



Vénusz az Oroszlánban születési képletben

 Uralkodó, vonzó és hiú, fontos számára a hódítás, vágyik az elismerésre, a hódolatra, a bókokra. Elegáns és büszke, gyűjti a sikereket és a trófeákat. A szexualitás terén nem adja könnyen meg magát, megválogatja partnereit, de aki megkapja, soha nem felejti el. Életöröm, elegancia és luxus jellemzi, nagylelkű és nemes, de vonzerejét gyakran a partnere felett való uralkodásra használja fel. Fontos számára a csillogás, a fényűzés, és az ezt biztosító anyagiak. Fiatal nő képe: királynő.





Nők, akiknek Vénusza az Oroszlánban van: PINTEREST


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése