A PRIDE margójára

A pedofil törvény kapcsán kirobbant agresszív véleménycsere kapcsán már én sem tudok hallgatni. Igaz ez az egész az Uránusz- Szaturnusz kvadrát "szép" példája: húzd meg- ereszd meg. Egyik oldalon a mind szigorúbb szabályozások (Szaturnusz)  másik oldalon a mind eszeveszettebben különc és erőszakos megnyilvánulások (Uránusz). Elöljáróban leszögezem: nekem is voltak már meleg ügyfeleim/kérdezőim, eszembe se jutott másképp bánni velük, mint bárki mással. de ami itt folyik ma már, az a tolerancia megcsúfolása és meghurcolása. 

Ezért rövidítve megfogalmaztam én is a véleményemet pontokba szedve e témáról. És hogy miért itt? Erre a kérdésre a végén válaszolok.


1) 
EGYETÉRTEK - a melegeket nem kell üldözni, börtönbe zárni, pénzbírságra ítélni (mint még a 2000-es évek elején is Angliában).,

NEM ÉRTEK EGYET azzal, hogy mindenhol (tévésorozatok, könyvek, egyéb programok) fel kell, hogy bukkanjon egy meleg karakter vagy meleg szál Nem értek egyet azzal, hogy a reklámokban és egyéb helyeken folyton az orrunk alá nyomják ezt a témát,. Felvonulnak és mutogatják magukat. A nagy érzékenységben arra is kéne gondolni, van akit ez zavar, kínosan érint vagy sért.


2)

EGYETÉRTEK azzal, hogy a meleg párok együtt élhessenek mint élettársak, mint bármely heteró pár.

NEM ÉRTEK EGYET azzal, hogy ezt hivatalos házasságkötéssel pecsételjék. meg. a kutatások szerint úgyis átlagban 3 év múlva elválnak ezek a párok. Plusz a heteróknak is megfelel az élettársi kapcsolat sokszor, nekik miért nem? 

ÉS NEM ÉRTEK EGYET azzal, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe - egyrészt a fent említett rövid élettartamú kapcsolataik miatt, másrészt amiatt, hogy milyen szexuális fejlődésen mehet át az a gyerek, aki nem is lát normális mintát maga előtt?!


3)

EGYETÉRTEK azzal, hogy az iskolákban szakemberek (oszt.fő, pszichológus, pszichiáter, stb.) ill. a szülők beszéljenek erről a témáról a gyerekekkel, ha ez felmerül, ill. ha  a gyereknek (magától és nem propaganda hatására!) ilyen hajlamai vannak.

NEM ÉRTEK EGYET azzal, hogy meleg szervezetek "felvilágosítást" tartsanak iskolákban, azaz propagálják az életmódjukat, ezzel befolyásolva a pszichoszexuális fejlődés labilis szakaszaiban levő gyerekeket és fiatalokat. (NB. Angliában tavaly kötelezővé tették az ilyen irányú oktatást - ez mitől tolerancia? Ha KÖTELEZŐ akkor az már diktatúra! Ez miért nem baj, hogy erőszakos eszközökkel hirdetik a tanaikat? És miért baj, ha valaki védekezni merészel ez ellen?!)


4)

EGYETÉRTEK azzal, hogy vannak nagyszerű emberek, akik emellett melegek. Nagyszerű színészek, alkotók, divattervezők vagy éppen tudósok.

NEM ÉRTEK EGYET azzal, hogy valaki attól már nagyszerű, hogy meleg, attól függetlenül  amit lerakott az asztalra? Akkor mi a fenére ez a büszkeség?  Miért a szexualitására büszke valaki? Vajon miért nem a teljesítményére büszke az ilyen ember? Talán mert nincs neki?


5)

NEM ÉRTEK EGYET A MATIC jelentéssel

- beleegyezés nélküli nemváltó műtétek, iskolai kötelező melegoktatás, abortusz 9 hónapban is(!) és sok-sok hasonló baromság! az ilyeneket el kéne tiltani a politikai színtértől, nem pedig teret engedni nekik, hogy beleszülhassanak az országok szuverén jogalkotásába!



És hogy mi köze ennek az asztrológiához? Szinte semmi, de mindenki mindenhova beleerőlteti ezt a témát, hát akkor miért is ne? Plusz, máshol nem tudom elmondani a véleményem, mert leugatnak vagy letiltanak - hiszen a melegek és meleg-szimpatizánsok olyan fenemód toleránsak, nemde?!


De ha már asztrológia: a homoszexualitás nagyrészt analógiásan az Uránuszhoz és kicsit a Merkúrhoz tartozik. A Merkúr a Hermész - hermafrodita vonalból származik, azaz kétnemű, férfi és női is, vagy sem ez sem az = azaz a mai transzgenderek, 

Az Uránusz meg a különcség, a megbotránkoztatás, a "leszarom, mit akarnak mások" analógiáit hordozza. És sajnos ezeket az analógiákat látjuk is megnyilvánulni. Merkúr: agyba-főbe pofáznak, Uránusz  mindenkit leugatnak, akinek más véleménye van. Uránuszian a következményekkel nem törődve, fejjel a falnak, robbanásszerűen. 

Arról nem is beszélve, hogy a Plútó a Bakban mindehhez megadja a kellően manipulatív ideológiai és hatalmi hátteret...

Innentől kezdve az értelmes párbeszéd feltételei nem adottak., Úgyhogy ennyit erről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése