Nap a Rákba lép

A nagy kalandozások, a világ megismerése, a sok tanulás után ideje hazatérnünk, megpihenni kicsit. Most nem elsősorban a szellemi képességeinkre lesz szükség, sokkal inkább a szívünkre és az érzéseinkre.

A Rák egy nagyon érzékeny, romantikus, álmodozó típus. Segítőkész, kedves, aranyos, de könnyen megsértődik, és nagyon nehezen lehet is hozzájuk, ezért most szűkebb és tágabb családunké, otthonunké lesz a főszerep.kiengesztelni, mivel borzasztó nehezen felejti el a sérelmeit.Fontos számára a család, az emlékek, és nagyon ragaszkodó. 

A Nap a Rák jegyében peregrin, nincs méltósága, ellenben ura a Hold miatt roppant változékony lesz. Ez azt jelenti, hogy (főleg) az Oroszlán Ascendensűek enerváltabbak, több pihenésre van szükségük, másrészt ne lepődjenek meg, ha a kedélyük vagy testi állapotuk változékonyabb lehet. emellett azért a Rák jegye egy kardinális jegy is, azaz tud kezdeményezni, ha akar, főleg érzelmi alapon, kérdés akar-e, van-e kedve éppen?


Nap a Rákban a születési képletben

 Életét érzelmi kötődései és kapcsolatai irányítják, erősen függ másoktól, energiáját a családjából és otthonából nyeri. Gondoskodó, családcentrikus típus, éreznie kell, hogy szeretteinek szükségük van rá, ellenkező esetben hajlamos mártíromságra, érzelmi zsarolásra. Passzív és befolyásolható, férfiképe is gyerekes, családcentrikus, aki ha passzívan is, de hajlamos uralkodni családtagjain. Főnökként konzervatív, de a változások terén bizonytalan és befolyásolható lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése