IKREK ÚJHOLD

 

Újhold napja van ma az Ikrek jegyében. A mai napon érdemes tisztító gyakorlatokat végezni, hogy felkészítsd a tested a megújulásra. Ezen a napon csak arra összpontosíts, amit szeretnél. Az elengedés már elindult az elmúlt napokban, most indítsd el a töltekezést. Újhold napján érdemes böjtölni, ill. felkészülni a hosszabb lefolyású kúrákra, több hónapos gyógyító diétákra.


Az Ikrek levegő minőségű nap, így érdemes mostanra ütemezni a könnyed hangulatú megbeszéléseket. Alkalmas még a nap írásra, tanulásra, kirándulásra is.

Ideje felülbírálnod a terveidet és megvizsgálnod, merre halad az életed. 

Még  a legrátermettebb és legtevékenyebb elmének is szüksége van pihenésre,feltöltödésre és visszahúzódásra a ráváró kihívások előtt tars egy kis szünetet:ebben az időszakban kerülj el minden meggodnolatlan lépést.

ALDYARAS - At Ikrek karja

A holdnak ebben aháézban való elhelyezkedéséről hagyományosan úgy tartották, hopgy kedvező időszak a szerelmeseknek és barátságoknak., Szintén ideális volt elkészíteni a pentagrammákat és elmondani a varázsigket a hatalmasok kegyeinek elnyeréséért. 


Vénusz és Uránusz uralma

 Az élvhajhász Vénusz párkapcsolati kényelmet és biztonságot jelez, míg az uránusz hirtelen és váratlan eseményeket hoz amelyek kimozdítanak bennünket az ismerős, kipróbált és megszokott módszereinkből és rutinjainkból. Amikor ez a két bolygó együtt áll, muszáj, hogy meglepetések és szokatlan történések vegyenek körbe különösen párkapcsolati területen.

Ez azt is jelentheti, hogy új vagy nem várt társasági ismeretség vagy kapcsolat van kialakulóban, amely kihatással lesz az életünkre. A legváratlanabb helyről  ajánlkozik majd segítő kéz. jelezhet olyan valakihez való vonzódásod is aki amúgy nem az a tpus akivel szívesen állnál. szóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése