KÖNYVAJÁNLÓ Karácsonyra

Sarah Knight: Nagy ​ívben 

A varázslatos módszer, amellyel örökre száműzhetsz az életedből mindent, amivel tele van a t***d


Káosz az életed? Ki sem látszol a munkából? Halálosan unod, hogy mindig mások elvárásainak kell megfelelned, miközben nincs egy szabad perced önmagadra?
ITT A NAGYÍVŰ MEGOLDÁS!

Sarah Knight, mindenki kedvenc anti-guruja – Marie Kondo világsikerű könyve, a Rend a lelke mindennek után szabadon – felfedi a stresszmentes élet titkát, és megmutatja, hogy az otthonod után hogyan tehetsz rendet a fejedben is. Szellemes, könnyed és praktikus tanácsokkal teli könyvéből megtanulhatod, hogyan szabadulhatsz ki a rád telepedő kötelességek és a bűntudat szorításából, hogy az energiádat olyan kapcsolatokra és tevékenységekre fordítsd, amelyek tényleg boldoggá tesznek.
Ha elsajátítod Sarah egyszerű, ám zseniális módszerét, soha többé nem kell majd pénzt, időt és energiát pazarolnod olyan emberekre, akiket nem szeretsz, és olyasmire, amit a hátad közepére sem kívánsz!
Sarah Knight
Eredeti mű: Sarah Knight: The Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck 


Nos, ez kifejezetten tetszett, a Lesz@rom rafinált művészete c.könyv női párja ha szabad ilyet mondanom. Végül is ugyanazzal foglalkozik mindkét könyv, hogyan függetlenitsd magad a lehetetlen elvárásoktól, és úgy egyáltalán az elvárásoktól, hogy szabadon élhess testben-lélekben. Csak ez a könyv inkább tipikus női szemszögből veszi sorra az ehhez szükséges lépéseket, olyan problémákat is tárgyalva, hogy mit kezdjünk a tipikus női bűntudattal, amiért nem állunk mindenki rendelkezésére, nem követjük az aktuális trendeket percre pontosan, és hogyan vállaljuk fel azt, hogy például, nincs kedvünk folytatni valamit, ami előszörre még örömet okozott, vagy éppenséggel nem foglalkozni aktuális dolgokkal (pl. abbahagyni egy filmsorozatot, egy

könyvet!, nem foglalkozni a szomszédasszony sirámaival, nem érdeklődni mondjuk a genderizmus, a szivárványok, a vegánság vagy a környezettudatosság iránt, nem szülni gyereket vagy esetleg nem elmenni egy családi összeröffenésre ó, minő borzalom !). Azt hiszem értjük a problémák súlyosságát, így Sarah Knight is csak óvatos lépéseket javasol, szépen sorban a „legkönnyebb és érdektelenebb” problémáktól a húsbavágókig (ez utóbbi ált. a család, mint olyan).


Nekem tetszett a könnyed hangvétele, a rendszerezett egymásra épülő lépései a könyvnek, és a bátorság amit adott pl.hogy ne nézzem tovább a Stranger Things-et az 1. évad után, mert az jó volt, de nekem pont elég volt- Kívánom mindenkinek, hogy e kis könyv elolvasása után maga is hasonló felismerésekre és lépésekre jusson, és így egyre közelebb kerüljön valódi önmagához!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése