KÖNYVAJÁNLÓ Karácsonyra


Trentai Gábor: 120 híres magyar horoszkópja


Rögtön elsőre egy régebbi könyvet mutatnék, a 120 híres magyar horoszkópja, ez Trentai Gábornak a gyűjtése és tényleg a legnagyobb magyarok vannak benne, mit tudom én Gárdonyi Géza író, Keményi Zsigmond. Tehát történelmi és irodalmi alakok egyaránt, Eötvös Lóránd, ugye akiről az egyetemet elnevezték, Bethlen István is egyéb ilyen nagy horoszkópok és akkor egy teljes elemzés tulajdonképpen. Bár zanzásítva, mert hát ez nem egy oldal, vagy kettő lenne, amit ő rászán.


Ez azért nagyon érdekes szerintem, gyakorló asztrológusoknak, illetve olyan tanulóknak érdekes, akik már ott tartanak, hogy elemezzenek képleteket, mert hát végül is ezek egyrészt ismert alakoknak a képletei, másrészt pedig már
Trentai Gábor
meghaltak, tehát az életeseményeket le lehet ellenőrizni, amiket látunk a képletben, vagy látni vélünk, hogy az tényleg úgy van-e. Többféle módon, az egy dolog, hogy Trentai Gábor hogyan közelítette meg ezeket a horoszkópokat, de egyrészt ezek elvileg hitelesített adatok, másrészt mondom bármilyen módszert is tanulunk, tehát akár pszichológiai, akár klasszikus asztrológiát, vagy tradicionális asztrológiát, végig tudunk menni ezeken a képleteken a saját elemzésünk szerint és nagyon érdekes tapasztalatokat szerezhetünk és mondom, összevethetjük az életükkel, ezért nagyon hasznos ez a könyv. Nem is tudom miért nem volt meg nekem eddig, de hát most sikerült megszereznem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése