MIT HOZ NEKED A PATKÁNY ÉVE? - KECSKE jegye

Röviden összefoglalom, hogy egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2020 a Patkány éve.
A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/
Ha BÁRHOL a képletedben van: a KECSKE jegye
A Patkány a Kecskével egy ún. "Aratás" kombinációba kerül. Az Aratás Csillagokat másnéven a Karma Csillagainak is hívjuk. A konstellációhoz kapcsolható kulcsmondat - „ki mint vet, úgy arat” - magában foglalja az állás jelentéstartalmát. Amíg az Aratás konstellációt nem ismerjük, úgy érezhetjük, hogy talán igazságtalan az élet, és bizonyos helyzetekben a körülmények áldozatai vagyunk, segítségével azonban az események mögé nézve ráébredünk, hogy az Univerzumban rend van. Csak olyan dolgok térnek vissza hozzánk, amit valamikor, valahol mi is megtettük valakivel.

Bármit teszünk -jót vagy rosszat - az Aratás csillagok aktiválódásánál minden visszatér hozzánk!
A Patkány - Kecske
Magas szinten: A megértés és együttérzés állása. Erős érzelmi intelligencia tartozik hozzá, és az illető igen fejlett EQ-val rendelkezik. Társa és környezete érzelmi és lelki
értelemben mindig támaszkodhat rá. Meghallgatja az embereket, és képes érzelmileg felemelni őket.
Alacsony szinten: Ha életünk során többször is áltattunk, vagy elárultunk valakit, aki nagyon bízott bennünk, esetleg visszaéltünk az érzéseivel, olyan helyzetekkel találkozunk ezen Aratás során, melyekben mi is úgy érezzük, hogy visszaélnek az érzéseinkkel. Ez a konstelláció azáltal tudja megviselni az embert érzelmileg, hogy nagyon mély csalódást okoznak, és rendszerint olyan embertől kapjuk ezt a leckét, akitől a legkevésbé vártuk volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése