[Supernatural] DEAN WINCHESTER HOROSZKÓPJA

Szül. : 1979. január 24. Lawrence, Kansas


Egyik kedvenc karakterem a Supernatural sorozatból Dean Winchester. Igaz, sajnos a sorozat írói azt nem találták ki, hány órakor született, de egyébként pontos születési időt és helyt adtak neki,
Nézzük hát meg, mennyira illik egy fiktív karakterre a kitalált horoszkópja?



Föld/Tűz dominancia. Ha Liz Green (amerikai asztrológus) fejtegetésére hagyatkozunk akkor két ellentétes irányultság érzékelhető. Az érzékelő <-->intuitív ellentétet képez a személyiségben. A Föld lesz a domináns eleme, vagyis az érzékelő karakter (l.kaja, pia, nők) és az intuitív tudás lesz csökevényes: csak azt hiszi el amit lát és gyanakvással figyeli Sam látomásait, képességeit, az angyalokat vagy a vallást.



Felirat hozzáadása
A képlet felosztásából kiderül, hogy abszolút másokkal törödő, ill. másoktól függő (l.apja, Sam,) és nem fél kiállni a világ elé jó és rossz értelemben (az FBI is elsősorban őt körözi, nem Samet).
Férfiképe a szellemes, makacs, erőteljes, szabad, független macsó képe (Vízöntő Nap-Mars együttállás) amely késztetései néha ellent is mondanak a törvényességnek (oppozicióban a Jupiterrel - l. hamis személyik, hitelkártya csalás, betörések stb.).


A Mars tönkreteszi a Napot és vica versa - se fiúként se férjként nem tud kiteljesedni, valahol a kettő között reked (l. Liza & Ben). A Mars a fiútestvért is jelölheti (ahogy a Vénusz a lányt) és Dean megpróbálja magához hasonlóvá tenni Samet (elrángatja a vadászni, de ezzel tönkre is teszi - l. Lucifer!Sam, Soulles!Sam, próbák sb.) Igaz a Mars is tönkreteszi a Napot, azaz Sam is elég kínt hoz az életébe (alku Sam életéért, Mihály-Lucifer szembenállás, Sam szétveri a Stull temetőben stb.)


Nőképe: laza, független,. kalandvágyó férfias hölgyek, akikben azért van valami kis misztikus varázs is (Hold, Vénusz, Neptunusz együttállás Nyilasban).


Emellett vonzódik a szenvedő, elesett segítségre szoruló nőkhöz is, akik valamilyen módon lehetőséget nyújtanak számára az önfeláldozásra. Eközben szüntelenül védekezik lelkileg és mivel nem képes elég gyengeséget és sebezhetőséget mutatni, ahhoz hogy mélyen és igazán kapcsolódhasson egy másik emberhez, nőhöz, elkerülhetetlenül csalódások érik (Vénusz, Hold-Szaturnusz kvadrát).

Édesanyját is ilyennek látja, minden nőt hozzá mér ezért is csalódik. (csak az anyjának mondja ki: "I love you"). Tehát az anya valamiféle elszállt álomkép ami passzol ahhoz hogy 4 évesen elveszítette, és azóta ideálképeket gyártott róla (később kiderül, ezek nem mindegyike volt igaz).


Az apját pedig egy okos, macsó, de merev, konok embernek látja aki nem enged a véleményéből. Ő is átmegy azon, amin minden egészséges felnőtt, mikor rájön, hogy a szülei nem azok a supermanek és superwomanek, akiknek gerekkorában képzelte őket....



A Merkúr a kommunikáció, tanulás bolygója a Bakban van - okos, racionális elme amely a kézzelfoghatóban hisz és mindent meg akar magyarázni. Szarkasztikus humora is innen ered.
A két sorsbolygó a Jupiter/Szaturnusz mindkettő retrográd - ismétlődő sorshelyzetekkel kell szembenéznie és mivel egyik bolygó sincs jó helyzetben ezek a helyzetek nem a jó oldal felé billennek.


"Cas: Történnek jó dolgok is az életben Dean!
Dean: Nem az én tapasztalataim szerint!"
A karmikus jelölők is azt jelzik, hogy a káoszból a rendezettségbe kéne eltalálnia, ám élete és sorshelyzetei ez igen megnehezitik....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése