MIT HOZ NEKED A PATKÁNY ÉVE? - NYÚL jegye


Röviden összefoglalom, hogy egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2020 a Patkány éve.
A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/
Ha BÁRHOL a képletedben van:
NYÚL jegye

A Patkány a Nyúllal ún. "Tükör-állást" alkot. Méghozzá, mivel a Tükröt alkotó szimbólumok Románc Virág csillagok is egyben, így az állás üzenete gyakran köthető személyes, ill. szerelmi kapcsolatainkhoz.
A Vágyak Tükre erős vágyódásokat jelez, valamint a másokkal való teljes egység érzésének képességével ruházza fel a képlet tulajdonosát.
Nem ritka a "lélektársi" vagy "ikerlángos" vagy karmikusnak érzett kapcsolatok megjelenése ebben az időszakban.
Azonban amikor túlságosan piedesztálra állítunk valakit (vagy valamit), képzeletben olyan dolgokkal felruházva ami a valóságban nem létezik, esetleg rögeszmésen a boldogságunk kizárólagos forrásának tekintünk személyeket / helyzeteket / tárgyakat, akkor bekapcsol a Tükör kijózanító, és racionalizáló ereje és vágyaink tárgyát egyik percről a másikra “elvághatják” tőlünk, azok beteljesületlenek maradnak.
Az alacsony szintnél tapasztalható veszteség érzés
lesz később az indítóerő, ami egy mélyebb valóság felé fordítja az embert. Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen először szellemi és lelki szinten is meg kell történni a méltatlan, rögeszmés, ill. irreális elképzeléseink elengedésének. Kizárólag ennek felismerésében és tudatosításában áll a Nyúl-Patkány Tükör kulcsa és felemelése.
A Nyúl-Patkány tükör alacsony szintjénél azért nem vesszük észre a hétköznapi lehetőségeket, mert rögeszmésen ragaszkodtunk egy másik, valamilyen értelemben
irracionális, vagy elérhetetlen dologhoz, vagy elképzeléshez.

✦ Párkapcsolatban hajlamossá tesz piedesztálra emelni partnerünket, mely
magasságokhoz halandó ember nem képes felérni.
✦ Elérhetetlen álomvilágban élünk, ami nem kompatibilis a valósággal
✦ Beteljesületlen vágyak a szerelemben (irracionális elképzelések), ill. az intimitás hiánya a párkapcsolatokban, szexuális kielégítetlenség érzete.
✦ Testi szinten szexuális problémák, női-férfi szerveket érintő betegségek
A fókusz tudatos átirányításával azonban (pl. rendszeres meditáció segítségével) más, életképesebb céljaink válnak megvalósíthatóvá.
Ez évben ajánlatos a Bivaly jelét vagy képét hordani maguknál az ilyen embereknek (Bivaly a Patkány barátja)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése