MIT HOZ NEKED A PATKÁNY ÉVE? - LÓ jegye


Röviden összefoglalom, hogy egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2020 a Patkány éve.
A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor:
Ha BÁRHOL a képletedben van:
a LÓ jegye


Patkány-Ló oppozíció - Felpörgetett érzelmek
Ezzel az oppozícióval gyakran érezhetjük úgy, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnénk. Bármi történik a külvilágban, mindenre igen intenzív emocionális reakciót adunk belül. Ha nem történik semmi, az is “gyanúsan nem történik”. A legkisebb esemény is óriási jelentőséggel bír életünkben, ezért gyakorta túlreagáljuk a dolgokat.
A Ló-Patkány érzelmi kilengései viszont nem hosszú életűek. A hirtelen hangulatváltozások gyorsan és minden előjel nélkül érkeznek, majd ugyan ilyen hamar tova is tűnnek.
Az állás felemelésének kulcsa is ebben rejlik. Amikor hirtelen belekerülünk egy ilyen érzelmileg felfokozott helyzetbe, tudatosítani kell, hogy esélyesen felnagyítva érzékeljük a történéseket. (Ez megkönnyebbülést hoz az adott pillanatban.) Jó eséllyel másnap már fele akkor jelenőséget sem fogunk tulajdonítani az eseményeknek, ezért az ezen tranzitok alatt tapasztalható hangulatingadozásainkból nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

Ilyen esetben ez évben ajánlatos a Bivaly jelét vagy képét hordani maguknál az ilyen embereknek (Bivaly a Patkány barátja).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése