Újhold a Nyilas jegyében

Az év utolsó újhold napja van. érdemes böjtnapot is betervezni, mert ezeken a napokon tud a legjobban méregteleníteni a szervezet.

Ma a legaktívabb a belülről kifelé hatás. A Nyilas napok kiválóak sportolásra, testedzésre, érdemes tehát ma ezekre a tevékenységekre időt szánni. Azonban ügyelj arra, hogy a Hold belülről kifelé segít mindent tehát ne akarj izmokat építeni mert nem lesz nagy eredmény, inkább ma a felesleg ledolgozására kell koncentrálni, legfőképp a Nyilas jegyhez tartozó comb és fenék tájékról.
Nagyon fogékonyak vagyunk ilyenkor a változásra, így jó lehet a mai nap egy rossz szokásod vagy akár tárgyak elengedésére is. Amennyiben szükséged van egy nagyobb szelektálásra mondjuk a ruhásszekrényedben vagy a mindenes fiókodban itt a remek alkalom. Nemcsak az anyag területén hanem az anyagtalanban is előremutató változást érhetsz el amennyiben szánsz ma egy kis időt a belső munkára. Érdemes erre a napra olyan gyakorlatokat tenni, melyben a változásra megújulásra helyezed a hangsúlyt. A Nyilas tűz minőségű jegy rendkívül lendületes hasznos lehet egy olyan kép az imaginációs gyakorlatod során amelyben megjelenik a tűz és valamilyen formában megjelennek azok a tanítások amelyekről érzed h. szellemi megújulásodhoz elengedhetetlen ezek beépítése.
Hold a Nyilasban születési képletben
Nehezére esik mély kötődéseket kialakítania kalandozó és független természete miatt. Mindig keresi és igényli az újdonságot, a szabadságot, könnyen lelkesedik, és lelkesedését környezetére, családjára is könnyen átragasztja. Optimista és idealista, hatalmas igazságérzete miatt erkölcsi kérdésekben már gyerekkorában sem enged. Nőként is őrzi függetlenségét és dinamizmusát. Anyaszerepben néha kioktató és tudálékos, gyakorlati érzéke nem túl erős.
Hírességek, akiknek Nyilas Holdja van:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése