Új asztrológiai könyv megjelenések

 

Hermész Triszmegisztosz bölcsessége - Corpus Hermeticum, Liber Hermetis, Asclepius

(Szenzár Kiadó)

"Ami alant van olyan, mint ami fent van, és ami fent van, olyan, mint ami alant van, az Egy csodájának kiteljesedésére."


A Háromszor Legnagyobb Hermészről úgy tartja a hagyomány, hogy az isteni bölcsesség birtokosa, aki égi eredetű tudását csak a beavatottak előtt fedte fel. Ez a tudás nemcsak Istenről, az istenek és az ember teremtéséről, a világ égi szférákból álló felépítéséről, de a halhatatlan Lélek kozmikus alászállásáról és az ember földön betöltött küldetéséről, sorsáról is szól. Hermész bölcsessége révén az olvasó közelebb kerülhet ahhoz a világképhez és gondolkozásmódhoz, amely több mint másfél évezreden keresztül meghatározta a nyugati világ tradicionális létszemléletét.

Jelen kötetben a Hermésznek tulajdonított kozmogóniai, teológiai és filozófiai alapművek - Corpus Hermeticum, Asclepius, Tabula Smaragdina, A kozmosz leánya - mellett a gyakorlati hermetika két gyöngyszeme - a hellenisztikus asztrológia kézikönyve: a Liber Hermetis és Hortulanusnak a Smaragtáblához fűzött alkímiai kommentárja - is helyet kapott. A bőséges jegyzetanyaggal és a mélyebb megértést szolgáló tanulmányokkal kiegészített gyűjteményes kötet a maga teljességében most jelenik meg először magyarul.



Louise Edington: Modern asztrológia

(Alexandra)

Nézzünk az égre, hogy megtudjuk, mi célból vagyunk a világon

A születési képlet afféle csillagászati térkép, amely megmutatja, kik vagyunk, és mire számíthatunk az életben, de ez természetesen nincs kőbe vésve. Tegyük most félre a jövendőmondást! A Modern asztrológia a legújabb módszerek segítségével fejti meg, milyen lehetőségek várnak ránk életünk során, és hogyan válhatunk sikeressé és elégedetté gyakorlati képességeink és stratégiáink alkalmazásával.

E könyv segítségével megtanuljuk értelmezni a születési képletünkben szereplő bolygókat, csillagjegyeket, házakat, fényszögeket és tranzitokat, hiszen eme kulcsok mutatják meg létezésünk célját. Ha felismertük őket, irányított feladatok segítenek át minket életünk próbatételein, az elénk gördülő akadályokon, és hasznosíthatjuk azokat a pozitív tulajdonságainkat, amelyek a csillagjegyünkből fakadnak.

ASZTROLÓGIA ÉS PSZICHOLÓGIA

Ismerje meg az asztrológia alapjait és jelentőségét az önsegítésben és a pszichológiában!

CSILLAGJEGYEK ÉRTELMEZÉSE

Tanulmányozza részletekbe menően az állatövi jegyekhez kapcsolódó személyiségvonásokat!

FEJLESZTŐ GYAKORLATOK

Merüljön el az önismereti sámánmeditációban, nézzen szembe az állatövi jegyekhez kapcsolódó akadályokkal, jegyezze fel a sugallatait!

Louise Edington hobbiszinten 30 éve tanulmányozza és gyakorolja az asztrológiát, 2012 óta pedig evolúciós asztrológus szakemberként dolgozik. Az asztrológia minden ága érdekli, de legszívesebben abban szeret segíteni másoknak, hogy felfedezzék, hogyan működnek bennük az energiák. Ha ezt megértik, és elfogadják valódi önmagukat, teljes életet élhetnek. Louise Edington mindezt asztrológiai tanácsadással, asztrológiaórákkal és írással segíti elő.


Chani Nicholas: Sorsunk a csillagokban - Fejtsd meg életed titkait az asztrológia segítségével 

(Édesvíz)


A közkedvelt amerikai asztrológus, Chani Nicholas ebben a magával ragadó kötetben ahhoz nyújt szakértő segítséget, hogy saját magad bonthasd ki és elemezhesd születési képletedet. Az írónő megmutatja neked világra érkezésed pillanatának kimerevített égi pillanatképét. Közelről szemügyre veheted asztrológiai ábrádat, kiderítheted, milyen egyéni képességekkel születtél, melyek az életed kihívást jelentő területei, vagy éppen kívánt fejlődésed lehetséges irányai. Számos ,,ahaélményt" követően mélyebbre is merészkedhetsz a képleted elemzésében, aminek titkához három alapvető kulcsot kapsz a kezedbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése