JUPITER EGYÜTTÁLLÁSBAN A SZATURNUSSZAL A VÍZÖNTŐBEN

A két bolygó együttállása 20 évente következik be (a Szaturnusz közel 30, a Jupiter 12 év után lép be ismét a Vízöntő jegyébe). Ráadásul ez pont most a téli napfordulóra esik. Persze ez nem 1 napos történet, mivel két lassú járású bolygóról van szó, kb. jövő év március/áprilisig érezteti hatását.


Ez a két bolygó pont ellentétes dolgokat szimbolizál. A Jupiter a bőség, optimizmus, nagyvonalúság, jókedv, a boldogság jótevő bolygója, a Szaturnusz többek között meg a szegénység, fukarság, félelem, depresszió kártevő bolygója.
A Jupiter és a Szaturnusz a tér, idő szimbóluma is.

Nyugtalan időszak ez, türelmetlenekké válunk a kötöttségekkel szemben és - ha egy mód van rá — meg akarunk szabadulni tőlük. Ez jelenthet munkahely változást vagy üzleti terjeszkedést vagy a meglévő keretek közt igyekszünk szabad kezet kapni. így vagy úgy, a változás hosszú távon előnyünkre szolgál. Egyesek még állást is változtathatnak. Másfelől - ha viszonylag meg vagyunk elégedve jelenlegi foglalkozásunkkal - egyszerűen csak jobban berendezkedünk posztunkon és valamilyen igazán nehéz munkába merülünk.

EZ a tranzit néha lakóhelyváltást jelez, különösen ha elégedetlenek vagyunk a meglévővel. Költözés van készülő félben, amint e tranzit elhalad.

Most számos változás állhat elő életünkben és reakcióinkat alaptermészetünk fogja meghatározni, amely most kiütközik.
E tranzit a magunk teremtette vagy más kötelmekről és a szabadságról szól. Vagy megtaláljuk mozgásterünket a meglévő kötöttségeken belül, vagy teljesen kiszabadulunk belőlük. Ez vonatkozhat belső életünkre éppúgy, mint a külvilágra, mindenesetre semmi nem maradhat a régiben e tranzit után. E tranzit egyik hatása abban nyilvánulhat meg, hogy keresni kezdjük a magányt, hogy visszavonuljunk másoktól és egyedül dolgozzunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése