A JUPITER IS BELÉP A VÍZÖNTŐBE

Ami érdekes, hogy a Jupiter a Vízöntőben sokkal jobban érzi magát, mint a Bakban. Lévén ez utóbbiban romlásban volt alapvetően, míg itt most lett egy ún. vegyes (dorotheuszi) triplicitása, azaz közepes méltósága.
Valószínűleg azért is érzi magát jobban a Vízöntőben, mert a Jupiter is "levegős" bolygó, azaz a meleg és nedves ősminőségekből épül fel, ugyanúgy mint maga a Vízöntő jegye. Vagyis jobban ki tudja teljesíteni magát, mint a szigorú, száraz, materiális Bakban.

Elviekben tehát jobban kell "teljesítenie", azaz a jupiteri analógiáknak jó értelemben jobban kéne érvényesülnie: bőség, kiáradás, szerencse, humor, adakozás, jovialitás.
És még a Szaturnusszal való együttállás (a jegy elején) sem tudja ezt a hatást lerontani, hiszen a Jupiter a Szaturnusz vendége itt, legfeljebb az időszak elején még picit korlátozottabban érvényesülnek a jó hatásai.
Miután pont egy évig tartózkodik e jegyben, egy év múlva már meg fogjuk tudni mondani, így volt-e? Addig is érdemes kinek-kinek visszagondolnia, mik történtek vele 12 évvel ezelőtt, ugyanis akkor volt legutóbb a Jupiter a Vízöntőben.
(Én pl. 12 éve egy nagyon fiatalos, kedves társaságban épp filmezést tanultam, ami tizenéves korom nagy álma volt... 🙂 - szóval nem volt az rossz év!)
Jupiter a Vízöntőben születési horoszkópokban
Erőssége különleges egyénisége és közösségi szelleme. Eredeti, zseniális és lázadó, igazi forradalmár, aki könnyedén azonosul egy közösség problémáival. Humánus és meg akarja váltani a világot, rosszul tűri az igazságtalanságot. Szabadságvágya óriási, független és különc, folyamatosan változtat és változik saját maga is. Merész és innovatív, de nyughatatlanságát néha még saját maga sem bírja elviselni.
Hírességek, akiknek Vízöntő Jupiterük van:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése