KÍNAI ASZTRÓ - YANG FÖLD PATKÁNY HÓNAPJA

 

2020. december 6-án 17:10 perckor átléptünk a Yang Föld Patkány hónapba.

A kínaiak szerint ez a hónap (dec. 6. - jan. 5.) a Patkány hónapja, téli hónap, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Bivaly, Sárkány, Majom évében születtek. Nem igazán jó a hónap sem a Ló sem a Patkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek (sőt a Patkány szülöttek nem várt módon saját maguk ellenségei lehetnek).

Aktív és mozgalmas hónap áll előttünk. Ismét felbukkanhatnak emberek vagy helyzetek a múltból, amelyekkel korábban már dolgunk volt, csak eddig nem sikerült maradéktalanul lezárni őket.Párkapcsolati téren is mozgalmas és társasági eseményekben gazdag hetek várhatnak ránk (már amennyire ez megoldható most). Munka terén pedig új társulási lehetőségek várnak ránk. 


A Patkány hónapja alapvetően Viz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Viz  eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Fa elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Fém eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Föld eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :)) a Tűz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

Yang Föld, a monumentális hegy


 Yang Föld tranzit

Hallgatagabbak leszünk, zárkózottabbak, jobban igényeljük a titkokat, jobban igényeljük a személyes teret. Nem leszünk túl közlékenyek az érzéseink tekintetében.

Mit tegyél ebben a hónapban? 

Állj két lábbal a földön, hidd el, hogy mindenre képes vagy!

Mit ne tegyél a hónapban? 

Ne hagyd magad megingatni egy pillanatra sem. Álld a sarat, ha célkeresztbe kerülsz, ne hajolj el a támadások elől, hanem okulj belőlük!


A hónap színe: sárgák, arany, barna, drapp

Ezen hónap energetikája jó a Föld és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Tűz eleműekre,  rosszat tesz a Viz eleműeknek!

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése