Telihold az Ikrek jegyében

Az Ikrekben álló Hold kommunikálni akar, és meg akarja osztani másokkal azokat a tényeket és ötleteket, amelyek foglalkoztatják. Szüksége van arra, hogy hozzáférjen a legkülönbözőbb információforrásokhoz. Arra, hogy kérdéseket tegyen fel. Arra, hogy állandóan tanuljon, mozogjon és áthágja az intellektuális korlátokat. Az Ikrekben álló Hold úgy teremt a maga számára biztonságot és kapcsolódást, hogy társalog. Úgy nyugtatja meg magát, hogy tanul (ez az Ikrek introvertált oldalára igaz), vagy kommunikál (ez az Ikrek extrovertált oldalára igaz). A megérzéseire és a logikájára is támaszkodik. Introvertált és extrovertált tapasztalatokra is szüksége van, de annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, késztetést érez arra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen másokkal.


Érdemes az Ikrek jegye által aktivált tüdőd töltésére szánni a mai Telehold energiáját. Ennek érdekében végezz valami légző gyakorlatot. Mindegy hogy a váltott orrlyukú légzés az ég -föld vagy bármilyen más technikát alkalmazol, a lényeg, hogy figyelmed végig a légzéseden legyen.


Mindig kilégzéssel kezd, hogy az elhasznált levegő távozzon a tüdődből.

Ha nem a szabadban gyakorolsz akkor előtte alaposan szellőztess ki.

Ha megszédülnél, azonnal feküdj el a padlóra vagy hajtsd előre a fejed, hunyd le a szemed és hagyd, hogy elmúljon a szédülés. Ne ijedj meg, ez sokaknál elő szokott fordulni.

Ne erőltess semmit, csak annyit gyakorolj, amennyi jólesik.

Napi gyakorlás esetén igyekezz mindig ugyanabban az időben végezni a légzőtechnikát, Így könnyebben válik az életed részévé.


Megerősítések

• Becsülöm magamban azt, hogy többféle típusú kapcsolatra van szükségem.

• Becsülöm magamban azt, hogy intellektuálisan is meg akarom érteni az érzéseimet, de közben nem távolodom el tőlük.


  Önreflexiós kérdések

• Úgy gondolod, hogy ha bizonytalan vagy, vagy nem érzed magad biztonságban, egy információ megszerzése vagy egy jó beszélgetés segít kezelni a helyzetet? Ha igen, milyen típusú információktól nyugszol meg a legkönnyebben?

• Gyakran érzed, hogy különböző lehetőségeket és kapcsolatokat kell felkutatnod ahhoz, hogy kielégítsd a vágyaidat? Hogyan kapcsolódik ez a gyermekkorodhoz és a neveltetésedhez? Része annak, ahogyan megéled az életcélodat?

• Elmondható valamelyik szülődről, hogy kifejezetten kíváncsi, intellektuális, szociális vagy kétszínű volt?


Hold az Ikrekben születési képletben

Nyughatatlan, mozgékony, kommunikatív, gyermeki kíváncsiságát és játékosságát felnőttkorában is megőrzi. Kapcsolatteremtő képessége kiemelkedő, remekül kommunikál és közvetít, de gyakran túlságosan felszínes, nehezére esik mély kötődést kialakítani. Gyermekként izgága, nyüzsgős és kíváncsi, nőként könnyed, nyitott, reakciói gyorsak, anyaként is dinamikus, játékos.

Hírességek, akiknek Ikrek Holdja van:
https://hu.pinterest.com/kalmaneszter_asztrologus/hold-a-jegyekben-moon-signs/ikrek-gemini/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése