A Neptunusz direktbe fordul

A Neptunusz a feltétlen szeretet, az odadás, az együttérzés, az egység, megérzések, álomvilág bolygója, de hozzá tartoznak a művészetek és a spiritualitás. Az utóbbi hónapokban megnézte, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e életünk érintett területén. S annak ellenére, hogy sokszor okozott káoszt, számos bizonytalanságot, csalódással kellett szembenéznünk s bőven kellett hoznunk áldozatokat, jóval reálisabban láttuk lehetőségeinket is.

Itt az ideje, hogy ezeket a tapasztalatokat felhasználva induljunk tovább. Rendezzük a viszonyunkat gyerekünkkel, párunkkal, barátainkkal, tegyük tisztába pénzügyeinket, megnézzük karrier lehetőségeinket. A Neptunusz február közepén állt ugyanezen a helyen, érdemes visszagondolni, milyen élethelyzetben voltunk, ez segíthet abban, hogy megértsük ezen időszak történéseit, feladatait.

Neptunusz a Halakban: Az egységet, a másokkal való összeolvadást önfeláldozással éri el. Képes szinte teljesen feloldódni másokban, saját énje és mások énje között elmosódnak a határok. Odaadó és önfeláldozó, ösztönösen segítőkész, saját energiáiból képes másoknak is adni. Alkalmazkodókészsége kivételes, intuíciói erősek és meghatározzák cselekedeteit, álomvilágába bújva passzívan sodródik az életben, és hajlamos teljes mértékig eltávolodni a való élettől. Illúziója: az anyagi világ szabályai rá nem érvényesek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése