Amit nem akar egy bolygó 1.

 
Száműzetés (exil)

 Mi van akkor, ha az ő romlásának a helyén állsz, exilbe vagy fallba tesz téged, a te bolygódat az az ember, az a dolog, az a bolygó?


Ez azt jelenti, hogy ha saját magának erős a méltósága, akkor nem fog utálni, csak nem foglalkozik veled. Például, kedvenc bálványodhoz odamész és egyszerűen átnéz rajtad, bemutatnak neki, de nem foglalkozik veled. Kedvesen, udvariasan bemutatkozik és utána beszélget tovább a menedzserével, te meg ott állsz egyik lábadról a másikra és ennyi. Szóval nem igazán érdekled.

Viszont rosszabb esetben, ha nincsen magas méltósága az adott illetőnek, vagy esetleg kártevő jelöli, sokkal rosszabb élményben lesz részed. Itt is fontos a kártevők szerepe. Nagyon nem mindegy, milyen bolygó fogad téged, pl. egy Jupiter, aki joviális és körbevezet, ha pl. színész, akkor megmutatja a forgatását, ha zenész, az öltözőjét, ha sportoló, az edzését. Viszont ha ez egy Mars és még rosszul is áll, akkor szó szerint utálni fog, nagyon utálni fog, hogy megint rálőcsöltek valakit, akivel neki foglalkoznia kéne, mikor ő fáradt, és most már csak elnyúlna a lakókocsijában, és lazítani szeretne, és hagyják őt békén a rajongókkal. Elhessegetne és még autogramot sem adna neked.

Nos, így kell elképzelni, hogy mi zajlik, ha exil vagy fall helyén áll egy bolygó egy másik bolygónak.

Utálja, távolságot tart tőle, nem kér belőle, elűzi maga mellől, vagy ssak nem foglalkozik vele.

 
Száműzetésben van:

 

A Vízöntőben levő bolygók a Napot utálják.

 
A Bakban levő bolygók a Holdat utálják.

 

A Nyilasban és a Halakban levő bolygók a Merkúrt utálják.

 

A Kosban és a Skorpióban levő bolygók a Vénuszt utálják.

 

A Bikában és a Mérlegben levő bolygók a Marsot utálják.

 

Az Ikrekben és a Szűzben levő bolygók a Jupitert utálják.

 

A Rákban és az Oroszlánban levő bolygók a Szaturnuszt utálják.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése