A Vénusz a Skorpióba lép

Ma a Vénusz belép a Skorpióba. A Vénusz a Skorpióban nem érzi jól magát. Az életünkben minden szépet, jót a Vénusz szimbolizál, és az érzelmek, a szeretet szimbóluma is.

A befelé forduló, végletes, szélsőséges Skorpióban a Vénusz nem tud kibontakozni. Hiába vizes jegy a Skorpió, és a víz, ahogy a Vénusz is az érzelmeket szimbolizálja, de a Vénusz mégis alapvetően rangvesztett ebben a jegyben, mert a Skorpió a szilárd víz, azaz a jég.

A Skorpió Vénusz időszaka esetén előfordulhatnak érzelmi csalódások, szélsőséges érzelmi megnyilvánulások, zárkózottabbak, olykor kifejezetten szomorúak is lehetünk. Vagy éppen erőszakkal, manipulálással próbálunk szeretetet kicsikarni (lévén a Skorpió marsikus és plútónikus jegy).


A Vénusz a Skorpióban december 15-ig tartózkodik.

Vénusz a Skorpióban születési képletben: A szerelemhez is egzaltáltan, fanatikusan viszonyul, birtokolni, irányítani, manipulálni akarja partnerét. Szélsőséges érzelmek jellemzik, szenvedélyes és magával ragadó. Szexuális vonzerejét eszközként használja, mellyel rabul ejti az ellenkező nem tagjait. A harmónia és az egyensúly helyett a végzetes szenvedélyek uralkodnak életén. Szexualitása is szélsőséges, túlburjánzó, érzéki, és extremitásokkal teli, de bármikor képes teljesen lemondani róla, ha valami hátsó szándék vezérli. Fiatal nő szerepe: femme fatale, a végzet asszonya.




Hírességek, akiknek skorpió Vénusza van: https://hu.pinterest.com/kalmaneszter_asztrologus/v%C3%A9nusz-a-jegyekben-venus-signs/skorpi%C3%B3/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése