VÍZÖNTŐ TELIHOLD

Telehold napja van ma. Emlékezz az elmúlt hónapokban leírtakra, amelyek a telehold napokra időzített pihenés jótékony hatásairól szólnak. Ma sincs ez másképp, az energia áramlik ki-be egyaránt, lehetőség szerint ma igyekezz kerülni minden nagyobb fizikai erőfeszítést- ha elkerülni mégsem tudod, akkor utána fektess nagyobb hangsúlyt a feltöltődésre is.

A Vízöntő például arra tanít bennünket, hogy szabadítsuk fel magunkat a társadalmi konvenciók alól, törjük meg a régi értékeket és éljünk a saját egyéniségünk szerint. Azt is hozzáteszi, hogy ehhez a felszabaduláshoz minden embernek joga van, nemtől, vallástól, bőrszíntől függetlenül, mindenki vágya, kiteljesedése egyformán fontos, ezért el kell törölni mindenféle osztálykülönbséget.
Ő az, aki arra biztat bennünket, hogy lépjünk ki az apa árnyékából (szemben az Oroszlán jegye) és kövessük a saját álmainkat.

Emberek, akiknek Holdja a Vízöntőben van


A szabadság és a függetlenség létfontosságú számára, soha nem nyugszik, mindig mozgásban van. Nehezen kötődik, nem tűri az elvárásokat, szabályokat, az érzelmi zsarolást. Mindig eltér a megszokottól, soha nem unalmas, reakciói gyakran kiszámíthatatlanok. Innovatív és érdeklődő, racionális érdeklődésű, mindent érteni akar, mert csak attól érzi magát biztonságban. Már gyerekkorában is különc, eredeti egyéniség, szülőként a klasszikus anyaszerep helyett inkább barátként jelenik meg gyermekei életében, nőként extravagáns és öntörvényű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése