Állócsillagok a Szűzben: Denebola

Következő csillagunk a Denebola nevű, amely a Béta-Leonis csillag, az Oroszlán csillagképben van, de a Szűz csillagjegyben található. Tudjuk, hogy a csillagképek és a zodiákus jegyek nem egyeznek meg. 
Jelenlegi állása:  Szűz 21°52' 2019-ben. 


Uránusz és merkúri jellegű, sajnos szerencsétlenségre és hanyatlásra utalhat. Nagy feszítő erő van benne, amely nagy eredményekre vezethet, de nagy veszélyeket is előidézhet. Katasztrófák, merényletek előfordulását is jelezheti. Hatása a közvetítő bolygó pozíciójától függ, hogy amivel együtt áll. Változatossággal teli, gyakran veszélyes, haladással ugyan, a modern világ kérdéseivel is összefüggő, de a hétköznapi ember számára szokatlan életfelfogást jelöl.


 Túl nagy energiák miatt jó helyzetben sem szabad a bukás lehetőségét kizárni. A pusztító erőtöbblet testi-lelki betegségeket, vagy perverziót is okozhat. A Szaturnusszal aránylag csekély hatást fejt ki. Az egyén hirtelen akarja a dolgokat és ha ezt nem tudja megfelelően kezelni, akkor a kifulladás veszélye nagy. Az azonnali reakciók következménye gyakran baleset




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése