A VÉNUSZ A RÁKBA LÉPETT

Vénuszt köszönthetjük a Rák jegyében.
Mostantól különösen fontossá válhat a szeretteinkhez, hozzátartozóinkhoz, családtagjainkhoz fűződő érzelmi viszonyunk. Igyekezzünk tisztázni esetleges félreértéseinket az érintettekkel.


A Rák egy vizes jegy, a víz az érzelmek szimbóluma, a Vénusz meg az érzelmek bolygója. A Rák Vénusz nagyon érzelmes, érzékeny, olykor túlzottan is. Romantikus, álmodozó. Könnyen lehet túl érzékeny, sértődékeny.
A Rákban a Vénusznak van egy közepes méltósága, úgyhogy nagy eséllyel a Bika és Mérleg Ascendensűek némileg energiát kapnak ezalatt a tranzit alatt.


Emberek,, akiknek Vénusza a Rákban van
Mélységesen komolyan veszi a szerelmet, az érzelmeket, létfontosságú számára a mély érzelmi kötődés. Szexualitásában is az érzelmek, a családalapítás vágya, illetve a gondoskodás dominálnak. Ő maga is gondoskodó, odaadó típus, de vágyik is a gondoskodásra. Éreznie kell, hogy szükség van rá, szeretetére, törődésére. Kisugárzása is gondoskodó, anyai, vagy gyámoltalan, gyermeki. Az anyagi biztonságnál sokkal többre értékeli az érzelmi biztonságot, mely nélkül elveszettnek érzi magát. Fiatal nő szerepe: anyáskodó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése