12 probléma, ami felmerülhet a retrográd Szaturnusz idején


Általánosságban elmondható, hogy ha egy bolygó retrográd, akkor károsodott, úgy is fogalmazhatunk, hogy sújtott. Megakasztja a dolgok rendes, "direkt" menetét. Csak bizonyos esetekben jelent jót a képletben.De mivel a Szaturnusz amúgyis egy "kártevő" rosszindulatú bolygó, még mindig jobb amikor jó méltóságban áll, mint mikor sérült lesz, mert retrográdba fordul - veszit ugyan az erejéből, de még rosszindulatúbb lesz.
A Szaturnusz retrográd (látszólagosan hátráló) mozgásban van, ami azt idézi elő, hogy olyan dolgok kerülnek ismét elő, amelyek a múltban már lezártnak tűntek.
Hogyan ismerhető fel a retrográd (hátráló) Szaturnusz hatását hétköznapi szinten?

Minden olyan életterület, amelyre ez a bolygó vonatkozik a képletünkbe, az rosszabbul, lassabban fog üzemelni, késlekedések, hibák merülhetnek fel. Nézzük, mik lehetnek ezek?


Ha a retrográd Szaturnusz az I.házunk ura vagy ott áll, feledékenyebbek és fáradtabbak lehetünk,  újra kell értékelnünk magunkat, önismereti válságokkal küszködhetünk, lefogyunk, ill. újra előjönnek olyan problémák amiket már megoldottnak hittünk (félelmek, szorongások, megjelenésünkkel kapcsolatos problémák, pl. az öregedés jelei).
Kérdések: 
Vajon jóban vagyok magammal?


Ha a 2.házunkat jelöli, késve és kevesebb pénzünk lesz, mint várnánk, ill. sokszor megromolhatnak az ételeink, azokkal is vigyázzunk! A Szaturnusz itt az értékek újraértékelését jelzi. Meg kell állapítani új fontossági sorrendeket az életben. És persze amíg itt jár a Szaturnusz az anyagiakban sem bővelkedünk sőt! Ha pedig retrográd, ugyan régi tartozások, pénzek kerülhetnek elő, de vagy kevesebb lesz vagy később lesz mint ahogy számítanánk rá. Ne vegyünk ebben az időszakban használt cuccokat sem (használt mobil stb.), nem telik bennük sok örömünk.
Kérdések: 
Tudok bánni az anyagiakkal?

Ha a 3.házunkat jelöli, akkor a kocsinkkal lehetnek problémák (pláne ha amúgy is régi, öreg, vagy használtan vettük), rég nem látott testvérek rokonok bukkanhatnak fel, de vigyázzunk nem biztos, hogy mindegyik kellemes találkozás lesz. A hírek késve, nehézkesen érkeznek csak el hozzánk ezen időszakban, mindig mi leszünk az utolsók akik megtudunk valamit.
Kérdések: 
Mik a feladataim a közvetlen környezetemben?




4.h-ban vagy annak uraként, főleg ha régi a házunk, javítási problémák merülhetnek fel, és semmiképp se most vegyünk használt lakást: rossz lesz, hibás, szűkös, romos stb. Szülőkkel, nagyszülőkkel kapcsolat viszont felújulhat ha eddig valamiért szünetelt. Esetleg családfa kutatásba lehet kezdeni - visszamenni a múltba, a származáshoz, a gyökerekhez.
Kérdések: 
Honnan jöttem és az hogy hat rám?

5.h-zal kapcsolatban amúgy sem kellemes a Szaturnusz ittléte, mert lőttek a földi örömöknek, de retrográdban annyi "előnye" van, hogy rég elfeledett tervek, ötletek, kreatívkodások jutnak eszünkbe (de nem biztos, hogy most lesz erőnk újrakezdeni őket), viszont vegyük elő a régi alkotásokat, szemezgessünk belőlük, hátha újabb ötleteket kapunk. Gyerekekekel kapcsolatban: szétszórtak, feledékenyek lesznek, állandóan meggondolják magukat, fáradtak lesznek, figyeljünk jobban rájuk!
Kérdések: 
Meg tudom engedni magamnak, hogy élvezzem az életet és a gyermekeim társaságát?


6.h-ban égi munkatársak térhetnek vissza, vagy egy régi munkahelyre hívnak vissza (kérdés, szerettünk-e ott lenni vagy nem). Rossz hír viszont hogy régi betegségünk kiújulhat. Menjünk kontrollra, szűrővizsgálatokra!
Kérdések: 
Minden rendben az egészségemmel?


VII.h-zal kapcsolatban a házastársunk lesz megbízhatatlanabb, feledékenyebb (vagy felbukkanhat egy ex-férj/ feleség valamelyik oldalról),exek bukkanhatnak fel a láthatáron, olyan kapcsolatok amiket már lezártnak hittünk. Lehet hogy örülünk, lehet hogy nem, de mindenképp foglalkoznunk kell velük. Párunk fáradtabb lehet, sokszor meggondolja magát, nehezebben kötelezi el magát dolgokban, visszakozhat már meghozott döntésekből, ill. párkapcsolatunk régi problémái ismét kiújulhatnak.
Kérdések: 
A megfelelő pár mellett vagyok? Mit tanultam az exeimtől?





8.h.-zal kapcsolatban hitelekkel, műtétekkel lehetnek problémák, régi hitelek, tartozások bankok felé stb. keseríthetik meg életünket.
Kérdések: 
Félek a haláltól, veszteségtől?

9.h.-ban külföldi utazások vagy egyetemi vizsgák csúszhatnak, régi hitek újulhatnak fel, esetleg félbehagyott tanulmányokat kezdhetünk újra. Régen érlelt utazási tervek kerülhetnek megint elő, esetleg érdemes újra elgondolkozni rajtuk (vagy utazhatunk szaturnuszi országokba mint a Bak jegyű India vagy a Vízöntő Oroszország, stb.)
Kérdések: 
Van hitem? Miben hiszek?


X.h-zal kapcsolatban munkahelyi problémák adódhatnak és a főnükünk ígéreteibe se bízzunk most annyira, meggondolhatja magát, viszont régi hivatásbeli célok újra előkerülhetnek. Esetleg az életcéljainkat kell újra felülvizsgálni. A Szaturnusz az MC-n változásokat hozhat munkánkban, karrierünkben is, egzisztenciánkban, de nem könnyű módon, és nem gyorsan, de alaposan
Kérdések: 
Jó helyen vagyok? Elértem a célomat?

11.h.-zal kapcsolatban ugyanaz van a barátokkal, viszont régi barátok előkerülhetnek a múltból
Kérdés: 
Hogy állok a támogatókkal?


12.h.jelölőjékent kórházi kezelés elhúzódhat, vagy éppen a magánytól most jobban szenvedünk és úgy érezzük sose lesz vége
Kérdések: 
Elvagyok magamban vagy félek a magánytól? Az egyedüllét egyenlő a magánnyal számomra?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése