Újhold a Bakban

"Állj ki és vezess!"

2022. december 23-án van 2022 utolsó újholdja. Amikor a Hold csatlakozik a Naphoz a Bak jegyében, vágyaink (Nap) és szükségleteink (Hold) találkoznak, új fejezetet hozva életünkbe. Ahogy a neve is sugallja, az újhold mindig egy új holdciklus kezdete.

Bak Újholdkor kitartásunk és szilárdságunk óriási, mert ha elhatározunk valamit, akkor annak valóban érdemes nekifogni, mert minden megvalósítható ezen Újholdkor!

Ezek a napok a legalkalmasabbak arra, hogy szelektálj az életedben. Ezt mindenre értjük. Talán megfigyelted már, hogy néha nehezebben válsz meg, néha azonban egészen könnyedén a dolgoktól. Nos, a mai napon valószínüleg menni fog: nézz végig az otthonodon és pásztázd végig a bensődet is. Mi az amit már régóta cipelsz? Mi az amire már nincs szükséged? Lomtalaníts, a mai nap segíti az elengedést. Ilyenkor könnyebben válunk meg egy rossz szokásunktól éppúgy mint egy régi ruhadarabtól. Tél közepe van, nézz bele a szekrényedbe, hogy mennyi olyan holmid van, ami még nem is volt rajtad. Ami nem kell, azt engedd el!

Amikor a Hold egy Föld jegyben az összes fényét elveszíti, minden fronton lelassulnak az események. Pénzügyi szempontból ez a periódus nem az új befektetések vagy kockázatvállalások ideje. Ez a megszorítások időszaka 

HOLD A BAKBAN 

Ez ideális időszak arra, hogy újra elővedd és megvalósítsd a projekted azon részeit, melyek a folyamatos fejlesztés szükségessége miatt befejezetlenül maradtak, így semmi nem vész kárba, és minden készen áll a későbbi újrakezdéshez.


Holdház : ESKÜVŐ (Bak 2°)

Egy narancssárgába öltözött szőke férfi és nő egy boltíves ajtónyílásban állnak egy kőtalapzaton. Kifelé néznek, kezüket elöl összekulcsolják, hátul másik karjukkal ölelik egymást. A faragott boltívre mindkét oldalon kúszó növények tekerednek.

CAALDALBALA - EGY LELKÉSZ 

Amikor a Hold áthalad ezen a házon, kedvező időszak nyílik pentagrammák készítésére, melyek varázslatával megszüntethetőek a viszályok és baráti légkör idézhető elő. Az arabok szerint a személyes hatalmat jelöli de házasságokra nézve kedvezőtlen .


Szaturnusz és Vénusz uralja

 A Bak és uralkodó bolygója, a Szaturnusz, a tekintélyt és a dolgok hagyományos úton való elintézését jelképezi. A Vénusz bolygó a javak - beleértve tehetségeidet és tekintélyed is - megszerzésével van elfoglalva. A bolygók eme kombinációja felkorbácsolja a közösség teljes elfogadása és tisztelete iránti vágyat. Ez a holdház a társadalmi értékrend szerinti helyes dolog megtételének ideáját képviseli. Ez nem a szerelem vagy a párkapcsolatok ideje. A házasság jelen esetben az érdekházasságot jelenti, vagy a társadalmilag elfogadott dolog meglépésének metaforájára utal. Az energiák szerint vagy a konvenciók szerint döntesz vagy cselekszel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése