Telihold az Ikrekben

 Az Ikrekben álló Hold kommunikálni akar, és meg akarja osztani másokkal azokat a tényeket és ötleteket, amelyek foglalkoztatják. Szüksége van arra, hogy hozzáférjen a legkülönbözőbb információforrásokhoz. Arra, hogy kérdéseket tegyen fel. Arra, hogy állandóan tanuljon, mozogjon és áthágja az intellektuális korlátokat.

Az Ikrekben álló Hold úgy teremt a maga számára biztonságot és kapcsolódást, hogy társalog. Úgy nyugtatja meg magát, hogy tanul (ez az Ikrek introvertált oldalára igaz), vagy kommunikál (ez az Ikrek extrovertált oldalára igaz). A megérzéseire és a logikájára is támaszkodik. Introvertált és extrovertált tapasztalatokra is szüksége van, de annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, késztetést érez arra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen másokkal.

LEVEGŐ JEGYŰ TELIHOLD


A Hold szembekerül a Nappal, kiegészül és teljes fénykoronggá alakul. Ez a holdfázis azon terveid sikerét, megvalósítását vagy vágyott eredményének elérését jelzi, melyeken eddig dolgoztál. 

HOLD AZ IKREKBEN - Ez az időszak szerződések aláírását vagy valamennyi terved véglegesítését jelezheti- Eljött az ideje amikor végre nem győzöd fogadni mások elismerő szavait , és általánosságban dicsfény vesz körül.

Érdemes az Ikrek jegye által aktivált tüdőd töltésére szánni a mai Telehold energiáját. Ennek érdekében végezz valami légző gyakorlatot. Mindegy hogy a váltott orrlyukú légzés az ég -föld vagy bármilyen más technikát alkalmazol, a lényeg, hogy figyelmed végig a légzéseden legyen.

Mindig kilégzéssel kezd, hogy az elhasznált levegő távozzon a  tüdődből. Ha nem a szabadban gyakorolsz akkor előtte alaposan szellőztess ki. Ha megszédülnél, azonnal feküdj el a padlóra vagy hajtsd előre a fejed,  hunyd le a szemed és hagyd, hogy elmúljon a szédülés. Ne ijedj meg, ez sokaknál elő szokott fordulni. Ne erőltess semmit, csak annyit gyakorolj, amennyi jólesik. Napi gyakorlás esetén igyekezz mindig ugyanabban az időben végezni a légzőtechnikát, Így könnyebben válik az életed részévé.


Megerősítések

• Becsülöm magamban azt, hogy többféle típusú kapcsolatra van szükségem.

• Becsülöm magamban azt, hogy intellektuálisan is meg akarom érteni az érzéseimet, de közben nem távolodom el tőlük.

   Önreflexiós kérdések

• Úgy gondolod, hogy ha bizonytalan vagy, vagy nem érzed magad biztonságban, egy információ megszerzése vagy egy jó beszélgetés segít kezelni a helyzetet? Ha igen, milyen típusú információktól nyugszol meg a legkönnyebben?

• Gyakran érzed, hogy különböző lehetőségeket és kapcsolatokat kell felkutatnod ahhoz, hogy kielégítsd a vágyaidat? Hogyan kapcsolódik ez a gyermekkorodhoz és a neveltetésedhez? Része annak, ahogyan megéled az életcélodat?

• Elmondható valamelyik szülődről, hogy kifejezetten kíváncsi, intellektuális, szociális vagy kétszínű volt?

HID HOLDHÁZ



A kompromisszum hídja : a közös kapocs váratlan megtalálása

Két alak, egy rövid és egy hosszú hajú, ruhátlan figura áll háttal egymásnak. Láthatóan igyekeznek kezüket kinyújtva hidat formázva kapcsolatot teremteni egymással: fejük felett nyújtózkodnak, hogy összeérjen a kezük és behajlítják az egyik térdüket, hogy lábfejük is érintse egymást. A két alak között egy virág növekszik egy nagy, vörös cserépből. Ez egy virágzó és gyümölcsöt érlelő lótusz. Az alakok mögött egy ritka és gyönyörű kék hold látható .

ATHAIA  - A NAGY FÉNYESSÉG KICSINY CSILLAGA

 Az arabok hagyományosan úgy tartották , hogy amikor a Hold ebben a házban van, a betegség utáni felépülés lelassul. Arra is jó időszak, hogy megostromoljanak egy várost, vagy bosszút állj, ha hercegnek születtél.

A Merkúr és a Vénusz uralja

A Merkúr és a Vénusz nagyon különböznek abban , hogy mi motiválja őket az önkifejezésben. Ellentétes nézeteket szimbolizálnak: a Merkúr felületes, gyors és változékony, a Vénusz lassú és birtokló. Kapcsolatépítő képességeik azonban azonosak. A két említett bolygó által uralva ez a holdház a vélemények és ötletek különbözőségeiről szól. A két alak érintkezése a híd létrehozásának, a közös alap megtalálásának és a kompromisszumkötésnek a képességét jelképezi. 
 A hatodik ház a békehozó:  lehetséges, hogy egy korábban nagy ellenállást kiváltó helyzet harmonikus végkimenetellel zárul .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése